ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Μεγάλος Χορηγός του διαγωνισμού φωτογραφίας OPEN PHOTO

H ELVIAL για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν Μεγάλος Χορηγός του διαγωνισμού φωτογραφίας OPEN PHOTO που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του OPEN HOUSE THESSALONIKI 2023.

Η μεγαλύτερη αρχιτεκτονική γιορτή της Θεσσαλονίκης, το OPEN HOUSE – THESSALONIKI 2023 «άνοιξε» τις πόρτες της για μία ακόμη χρονιά στα τέλη του Νοέμβρη και έδωσε την ευκαιρία στους φίλους της αρχιτεκτονικής και της φωτογραφίας να συμμετέχουν στις πλούσιες δράσεις της.

H ELVIAL, ένθερμος υποστηρικτής της διοργάνωσης και της αρχιτεκτονικής, με μεγάλη χαρά στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως Μεγάλος Χορηγός το OPEN PHOTO, μια δράση για τους λάτρεις της φωτογραφίας και της αρχιτεκτονικής, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να μοιραστεί την εμπειρία του και τη ματιά του.

Ανοιχτό σε όλους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους λάτρεις της αρχιτεκτονικής, της Θεσσαλονίκης και του OPEN HOUSE Thessaloniki ήταν ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις, ξεναγήσεις ειδικού ενδιαφέροντος, διαδρομές και διαγωνισμούς!

Οι νικητές του OPEN PHOTO είναι:

  • 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Η Αλίκη Καρακούση (@alison_vibrant_photography)
  • 2ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Η Λεμονιά Κουτζιαμπάση (@_artsytecture)
  • 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ: Ο Γιώργος Αποστόλου (@mindthegap_skg)

Η ELVIAL συνεχάρη του νικητές και ευχαρίστησε το κοινό που ψήφισε στην τελική φάση του διαγωνισμού και ανέδειξε τα βραβευθέντα έργα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.