ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Νέοι τεχνικοί κατάλογοι στη διάθεση του διευρυμένου δικτύου συνεργατών της

Πλήρως ανανεωμένοι και περισσότερο εύχρηστοι και λειτουργικοί από ποτέ, οι νέοι τεχνικοί κατάλογοι για τα συστήματα SL2700, SH3200 και WALL&DECO αποτελούν το ιδανικό και αξιόπιστο εργαλείο για ποιοτικές κατασκευές.

Η ALUMINCO ταυτίζεται με τις υψηλές απαιτήσεις. Το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες της. Για να δημιουργήσει αυτή την απαράμιλλη σύνδεση, η δυναμική εταιρεία έχει ενσωματώσει στους νέους τεχνικούς καταλόγους πολλές καινοτόμες λειτουργίες με πρόσβαση σε πολυάριθμες πληροφορίες, προκειμένου διασφαλίσει τις ευνοϊκότερες συνθήκες για τη δημιουργία του καλύτερου συστήματος αλουμινίου της αγοράς.

Οι πολύπλευρες αυτές εφαρμογές συμπεριλαμβάνονται στους νέους τεχνικούς καταλόγους για τα συστήματα SL2700, SH3200 και WALL&DECO που μόλις κυκλοφόρησαν. Πλήρως ανανεωμένοι και περισσότερο εύχρηστοι και λειτουργικοί από ποτέ, εμφανίζουν με σαφήνεια σημαντικές εξελίξεις και αναβαθμισμένες τεχνικές πληροφορίες, διαγράμματα και υπολογισμούς, αποτελώντας το ιδανικό και αξιόπιστο εργαλείο για ποιοτικές κατασκευές.

Οι τεχνικοί κατάλογοι είναι διαθέσιμοι και διαδικτυακά στην εταιρική ιστοσελίδα στο www.aluminco.com, ενώ διανέμονται μέσω του εμπορικού δικτύου και των υποκαταστημάτων της ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.