ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»: Το Νοεμβρίο του 2022 η επόμενη διοργάνωση στη Θεσσαλονίκη!

Σύσσωμος ο κλάδος έχει το βλέμμα στραμμένο στο 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» - GREEN BUSINESS που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο στη συμπρωτεύουσα.

 

Με κεντρικό μήνυμα GREEN BUSINESS και με δεδομένη αισιοδοξία για το μέλλον του κλάδου, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες από την ENERGY MARKETING για το 15ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές».

Η μεγάλη γιορτή του αλουμινίου θα πραγματοποιηθεί στις 4-6 Νοεμβρίου του επόμενου έτους 2022, στη μετά covid εποχή και στο πεντάστερο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη.

Το συνέδριο που θα είναι επικεντρωμένο στα θέματα της βιώσιμης Ανάπτυξης, αναμένεται να ενώσει για μία ακόμα φορά τον κλάδο αλουμινίου με όλους τους συνεργαζόμενους κλάδους, σε ένα μοναδικό, με πορεία 28 ετών γεγονός, που προσφέρει γνώση, επαφές και ψυχαγωγία σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

Οργάνωση: ENERGY MARKETING

Κορυφαίος Χορηγός: ELVAL COLOUR

Όλες οι πληροφορίες για το 15ο Συνέδριο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.