ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA THE LAB: Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Α’ Κύκλος του προγράμματος

Οι συμμετέχοντες - κατασκευαστές δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο και το περιεχόμενο σπουδών του EUROPA THE LAB.

Ολοκληρώθηκε ο Α’ Κύκλος του EUROPA THE LAB με τους συμμετέχοντες – κατασκευαστές να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο και το περιεχόμενο σπουδών. Οι συμμετέχοντες κατασκευαστές που παρακολούθησαν πλήρως τον κύκλο σεμιναρίων παρέλαβαν «Βεβαιώσεις Παρακολούθησης» με την υπογραφή της Europa και της ΠΟΒΑΣ.

Τις «Βεβαιώσεις» παρέδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης και ο Δ/ντής Πωλήσεων Ελληνικής Αγοράς της Europa, Ανέστης Τάρλας. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα εξετάσεις αξιολόγησης με βάση το εκπαιδευτικό υλικό που παραδόθηκε στους συμμετέχοντες κατασκευαστές.

Οι συμμετοχές κατασκευαστών για τον Β’ Κύκλο του Προγράμματος έχουν ολοκληρωθεί και το Πρόγραμμα θα  ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου, ενώ αντίστοιχα συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής κατασκευαστών για τον Γ’ Κύκλο του Προγράμματος που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2022.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατασκευαστές αλουμινίου της επικράτειας, χωρίς περιορισμούς. Αφορά κάθε επαγγελματία του κλάδου που ενδιαφέρεται να αναπτύξει τις γνώσεις του τόσο σε τεχνικό όσο και σε διαχειριστικό / επιχειρηματικό επίπεδο σε μια πληθώρα αντικειμένων θεωρητικού και πρακτικού περιεχομένου.

Το νέο πρόγραμμα EUROPA THE LAB συνδέει άρρηκτα τους δύο βασικούς κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, δηλαδή τη βιομηχανία διέλασης και τον κατασκευαστή αλουμινίου.

Η ανάπτυξη του επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο αποτελεί αδήριτη ανάγκη της νέας εποχής, καθώς βιομηχανία και κατασκευαστές διαμορφώνουν εξίσου το τελικό προϊόν στην αγορά. Σε αυτό τον άξονα, Europa και ΠΟΒΑΣ στέκονται αρωγοί στους κατασκευαστές αλουμινίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το EUROPA THE LAB θα βρείτε στο: https://www.profil.gr/index.php/gr/marketing-actions/thelab

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.