ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Απλές συμβουλές για επιτυχημένη εργασία εξ αποστάσεως!

Η νέα κανονικότητα επιτάσσει προσαρμογή σε συνθήκες απομακρυσμένης εργασίας. Η τηλεργασία ήρθε για να μείνει και προφανώς θα πρέπει να εκπαιδευτούμε σε νέους κανόνες για να διαφυλάξουμε την επιχειρησιακή συνέχεια και να παραμείνουμε ενεργητικοί και αποτελεσματικοί στην καθημερινότητα μας.

Η ALUMINCO, υπό το πρίσμα της πανδημίας του κορωνοϊού, που έχει φέρει την τηλεργασία στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, από την πρώτη στιγμή επικοινώνησε στο δίκτυο της κάποια points που σκοπό έχουν να βοηθήσουν κάθε σύγχρονο επαγγελματία να ανταπεξέλθει καλύτερα και με περισσότερη ευελιξία στις απαιτήσεις της εργασίας του.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε τα REMOTE TIPS της ALUMINCO

Σημαντικό point, μεταξύ άλλων, είναι ότι η κοινωνική ζωή έχει δεχθεί, ούτως ή άλλως, ένα πλήγμα, όπου παράλληλα με την εργασία από το σπίτι, δεν πρέπει να ξεχνάει κάποιος να σταματάει για να αλληλεπιδράσει με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του. Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει ένα απλό τηλεφώνημα ή μια βιντεοκλήση.

Στην Ελλάδα λοιπόν του σήμερα και σε εκείνη του αύριο, η στροφή στην τηλεργασία δεν είναι το απόλυτο ζητούμενο αλλά να φέρουμε στο προσκήνιο ακόμη περισσότερες πτυχές της στην καθημερινότητα μας, και προφανώς όπου είναι εφικτό και απαιτείται, να εφαρμοστεί και τηλεργασία. Η βασική αρχή είναι να υιοθετηθούν σε μεγαλύτερη βαθμό τα εργαλεία που προσφέρει ο ψηφιακός κόσμος.

Ας εκμεταλλευτούμε τα tips της ALUMINCO και ας αναπτύξουμε όλο το πλαίσιο που απαιτείται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.