ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ETEM: Το καλύτερο Indigo Hotel της Ευρώπης αυτό της Λάρνακας για το 2020!

Τα Hotel Indigo αποτελούν μια ξεχωριστή νότα στον τομέα της ξενοδοχειακής φιλοξενίας, καθώς πάντα βρίσκονται στα πιο όμορφα σημεία αγαπημένων γειτονιών ανά τον κόσμο.

Στόχος, της ξενοδοχειακής μονάδας, ήταν ο επιτυχημένος συνδυασμός του παλιού με το καινούριο, καθώς η κατασκευή του Hotel Indigo στη Λάρνακα αναπτύχθηκε πάνω σε δύο παραδοσιακά σπίτια της πόλης, που μεταμορφώθηκαν σε μια σύγχρονη όαση ξεκούρασης. Η τοποθεσία επιλέχθηκε για την πλούσια ιστορία της περιοχής του Αγίου Λαζάρου και προσφέρεται για να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Με ειδικές λύσεις, για την κάλυψη των υψηλών κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών απαιτήσεων, επιλέχθηκαν συστήματα αλουμινίου της ΕΤΕΜ που συνδυάζουν την αισθητική με την άνεση, αλλά και την ελάχιστη χρήση ορατών πλαισίων.

Ε45

Πρόκειται για θερμοδιακοπτόμενο σύστημα ανοιγόμενων παραθύρων με πληθώρα επιλογών σε διατομές και τυπολογίες και πάχος υάλωσης έως 40 χιλ. Παρέχεται δυνατότητα τοποθέτησης περιμετρικού μηχανισμού κλειδώματος, όπως επίσης και ειδική λύση κρυφού φύλλου. Προσφέρεται δυνατότητα εφαρμογής αντιδιαρρηκτικού εξοπλισμού έως και κλάσης RC2.

Ε52

Πρόκειται για μία στιβαρή και κομψή λύση συστημάτων αλουμινίου με ένα ιδιαιτέρως επιτυχημένο θερμομονωτικό σύστημα. Πάχος υάλωσης έως 28 χιλ. και δυνατότητα ολίσθησης έως 200 κιλά ανά φύλλο. Προσφέρεται μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων τυπολογιών, όπως συρόμενου με σήτα και παντζούρι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.