ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Σημαντική διάκριση της ALUMINCO ως “Corporate Superbrand 2021-2022”!

Η διάκριση της ALUMINCO στην κατηγορία «Πρώτες Ύλες και Υλικά Κατασκευών» έρχεται να επιβραβεύσει την ενεργό παρουσία της σε μια σειρά εμβληματικών έργων!

Η ALUMINCO, κορυφαία εταιρία σχεδιασμού και παραγωγής αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με εδραιωμένη θέση σε διεθνείς αγορές συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της με γνώμονα την ποιότητα, την αξιοπιστία και τη δημιουργία προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας.

Ο διεθνής θεσμός των Superbrands εξελίσσεται σε 91 χώρες σε όλο τον κόσμο και διεξάγεται στην Ελλάδα από το 2005. Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2021-2022 έγινε βάσει βαθμολογίας της 15μελούς Κριτικής Επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε 37 διαφορετικές κατηγορίες.

Η διάκριση της ALUMINCO στα “SUPERBRANDS Greece 2021-2022” στην κατηγορία «Πρώτες Ύλες και Υλικά Κατασκευών» έρχεται να επιβραβεύσει τη μεγάλη ανάπτυξη της εταιρίας και την ενεργό παρουσία της σε μια σειρά εμβληματικών έργων, όπως:

  • διεθνή παρουσία και μακροχρόνιες συνεργασίες σε περισσότερες από 60 χώρες.
  • πωλήσεις που θα ξεπεράσουν τα 50 εκ. ευρώ το 2021, με την εξαγωγική δραστηριότητα της επιχείρησης να αγγίζει το 55%.
  • το tailor made σύστημα πρόσοψης του νέου τερματικού σταθμού του αναβαθμισμένου «Αεροδρομίου Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη και κορυφαία αρχιτεκτονικά συστήματα για την αναβάθμιση και τις επεκτάσεις των 9 εκ των 14 τοπικών αεροδρομίων σε όλη την Ελλάδα, από την Fraport Greece.
  • το πρόγραμμα “A Planet to Love”, μέσω του οποίου η ALUMINCO εργάζεται με ολοκληρωμένες δράσεις γύρω από το ζήτημα της βιωσιμότητας σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας, εκπαιδεύοντας τους τελικούς καταναλωτές, παράγοντας προϊόντα με χαμηλότερο αποτύπωμα CO2 και αναπτύσσοντας συστήματα αλουμινίου για παθητικά κτίρια.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Marketing και Επικοινωνίας της ALUMINCO κο Σπύρο Γριβέα, «η σφραγίδα αριστείας των Superbrands βρίσκει την εταιρία σε τροχιά ανάπτυξης και σχεδιασμού νέων προϊόντων με διαβαθμισμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα, εξελισσόμενο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με έμφαση στο Περιβάλλον, τους Εργαζόμενους και τις Τοπικές Κοινωνίες, συνεχίζοντας την 40ετή πορεία ποιότητας και εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους συνεργάτες και τους πελάτες της».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.