ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Έξτρα μπόνους 150.000 ευρώ στους εργαζόμενους της παραγωγής

Η EXALCO πάντα δίπλα στο εργατικό της δυναμικό και στις ανάγκες του αποφάσισε να δώσει έξτρα μπόνους στους εργαζόμενούς της για τα αυξημένα ενεργειακά έξοδα των κατοικιών τους.

Με απόφαση του Δ.Σ. της EXALCO, τις προσεχείς ημέρες θα κατανεμηθεί το ποσό των 150.000 ευρώ στο εργατικό δυναμικό που απασχολείται στον τομέα παραγωγής των εργοστασίων της, με στόχο την κάλυψη ενεργειακών οικιακών εξόδων.

Η EXALCO, ηγέτιδα εταιρεία στον χώρο του αλουμινίου, πιστή στις αρχές της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δίνει μια ανάσα στα αυξημένα ενεργειακά κόστη των νοικοκυριών, με στόχο την άμεση διευκόλυνση των εργαζομένων της στην αποπληρωμή των οικιακών εξόδων τους.

Πιστή στις αρχές και τις αξίες των ιδρυτών της, η EXALCO αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής και συνεχίζει την παράδοση της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της στήριξης όλων όσων έχουν ανάγκη, με το ανθρώπινο δυναμικό να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων της.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.