ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Ένας ακόμη ποιοτικός εξοπλισμός ολοκληρώθηκε στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΠΑΘΑΡΑΚΗ

Η καταξιωμένη στον χώρο της εταιρεία συνεχίζει το πλούσιο έργο της για τον εκσυγχρονισμό των ελληνικών κατασκευαστικών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα μηχανήματα κατεργασίας.

Η κατασκευαστική εταιρεία του Δημήτρη και Νίκου Σπαθαράκη είναι μία επιχείρηση που χαρακτηρίζεται από νεανικό ενθουσιασμό και θεαματική ανάπτυξη.

Μετά την προ ολίγων μηνών αγορά ενός διπλού πριονιού τύπου PRECISION από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και  βλέποντας στην πράξη την προσφορά του πριονιού σε χρόνο και ποιότητα, η  εταιρεία ΑΦΟΙ ΣΠΑΘΑΡΑΚΗ αποφάσισε να εμπλουτίσει την αρχική επένδυση, με το κέντρο επεξεργασίας CNC 4 αξόνων PHANTOMATIC M4L ,το οποίο είναι πρώτο στις προτιμήσεις των κατασκευαστών.

Η απόφαση για το συγκεκριμένο κέντρο της Emmegi, όπως και για τον προμηθευτή ήταν δεδομένη, καθώς μετά από άριστη συνεργασία αρκετών ετών, οι άνθρωποι της εταιρείας  ΑΦΟΙ ΣΠΑΘΑΡΑΚΗ  είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα Emmegi και την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. από τη μεριά της ευχαρίστησε τους Δημήτρη και Νίκο Σπαθαράκη γιατί αποτέλεσε την πρώτη τους επιλογή και δήλωσε άκρως ικανοποιημένη από ακόμη μία εξαιρετική συνεργασία των δύο πλευρών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.