ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Για 3η συνεχόμενη φορά κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα

Η βράβευση του Ομίλου ALUMIL στα επιχειρηματικά βραβεία Superbrands επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική του πορεία και ανάπτυξη.

Τα βραβεία Superbrands αποτελούν τα τελευταία χρόνια έναν λαμπερό θεσμό που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις αξιόλογες προσπάθειες στον χώρο του επιχειρείν εν Ελλάδι. Η φετινή διοργάνωση, που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπογράμμισε τη σημασία της επιχειρηματικής δραστηριότητας, για την πρόοδο και την ευημερία της χώρας μας.

Η ALUMIL, για 3η συνεχόμενη φορά, διακρίθηκε και απέσπασε βραβείο ως κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα. Αυτή η βράβευση ήρθε ως επιστέγασμα της σταθερά ανοδικής πορείας του Ομίλου σε όλα τα επίπεδα. Το ευρύτατο portfolio προϊόντων, η διεθνής παρουσία με εμβληματικά έργα σε όλο τον κόσμο, οι πιστοποιημένα υψηλές επιδόσεις των συστημάτων της ALUMIL και τέλος, οι πρωτοβουλίες στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, κατατάσσουν την εταιρεία ανάμεσα στους πιο υγιείς και ισχυρούς επιχειρηματικούς οργανισμούς στην Ελλάδα.

Οι τιμητικές διακρίσεις, όπως το βραβείο Superbrands 2021-2022, επικυρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την ηγετική θέση που κατέχει η ALUMIL στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, αλλά και στο ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον της χώρας, συνιστώντας ένα επιπλέον κίνητρο για περισσότερα και ακόμα μεγαλύτερα επιτεύγματα στο κοντινό μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.