ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Καινοτομία χωρίς υπερβολές με τον μηχανισμό Soft Close!

Ο καινοτόμος μηχανισμός Soft Close υπερβαίνει τα όρια ενός συστήματος αλουμινίου, αγκαλιάζοντας ολόκληρη την τέχνη του ευ ζην.

Η ALUMINCO πρωτοπόρος στην καινοτομία, είναι η πρώτη παραγωγός συστημάτων αλουμινίου που λάνσαρε τον μηχανισμό Soft Close στην Ελλάδα. Άλλωστε, παραδοσιακά θεωρείται ως μία από τις εταιρείες που δίνουν πρώτη προτεραιότητα στην ασφάλεια των χρηστών, μαζί φυσικά και με την αισθητική.

Η ασυναγώνιστη λειτουργία του μηχανισμού Soft Close (σύστημα ελεγχόμενης επιβράδυνσης) αποτελεί σημείο αναφοράς του κορυφαίου συρόμενου συστήματος με εκτροπή SL2900.

Η ναυαρχίδα της ALUMINCO αποτελεί εδώ και πέντε χρόνια ένα σύστημα αλουμινίου που διαθέτει μοναδικά στον κόσμο τεχνολογικά στοιχεία.

Το SL2900 από την πρώτη κιόλας στιγμή που παρουσιάστηκε βρίσκεται στην αιχμή της καινοτομίας τόσο σε επίπεδο ασφάλειας όσο και στους τομείς της αισθητικής, λειτουργικότητας, άνεσης και επιδόσεων, κάτι που συνεχίζεται και στη νέα γενιά συστημάτων της ALUMINCO.

Η λειτουργία του κρυφού μηχανισμού Soft Close καθιστά το SL2900 εξαιρετικά φιλικό προς τον χρήστη και ασφαλές. Χάρη στην καινοτόμο λειτουργία του, το φύλλο του συστήματος επιβραδύνεται κατά το κλείσιμο και οδηγείται αξιόπιστα στην τελική θέση, ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο τραυματισμού και βλάβης στα στοιχεία του παραθύρου.

Πλεονεκτήματα τεχνολογίας Soft Close

  • Ελεγχόμενη επιβράδυνση του φύλλου προς αποφυγή ατυχημάτων, καταπόνησης της κατασκευής και δημιουργίας ανεπιθύμητων θορύβων
  • Απλή και διαισθητική λειτουργία
  • Μοναδική αίσθηση ολίσθησης του φύλλου
  • Υψηλά πρότυπα σχεδίασης με κρυφή τοποθέτηση του μηχανισμού

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.