ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

NEOKEM: Μοναδικός Χορηγός στα Special Events της ΧΕΝΙA

Η ΝΕΟΚΕΜ, πλήρως εναρμονισμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτόμες λύσεις, στήριξε με χορηγία την τριήμερη εκδήλωση ΧΕΝΙΑ: Build Hotel: Sustainability & Challenges.

H ΝΕΟΚΕΜ, η μοναδική εταιρεία παραγωγής χρωμάτων πούδρας στην Ελλάδα, συνεχίζει εδώ και 50 χρόνια στον δρόμο της εξέλιξης, βασιζόμενη τόσο στην καινοτομία όσο και σε βιώσιμες πρακτικές, με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Έχοντας πάντα ως στόχο ένα πιο βιώσιμο μέλλον, παράγει Υπερανθεκτικά Χρώματα Πούδρας για Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου (προσόψεις, αίθρια, πέργκολες, πόρτες, παράθυρα, κάγκελα κ.ά.), με τη βέλτιστη οικολογική ταυτότητα, συμβάλλοντας έτσι στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος των κατασκευαστικών έργων.

Παράλληλα, έχει αναπτύξει Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος (EPD) για τις αρχιτεκτονικές πούδρες της ΝΕΟΚΕΜ, παρέχοντας σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα αξιολόγησης των προϊόντων της, ως προς την περιβαλλοντική βιωσιμότητά τους.

Τα πιστοποιητικά EPD® των αρχιτεκτονικών και υπερανθεκτικών χρωμάτων πούδρας, βρίσκονται διαθέσιμα στη βάση δεδομένων του International EPD® System. Το International EPD® System είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα για την ανάπτυξη, εγγραφή και δημοσίευση EPD για διάφορα είδη προϊόντων και υπηρεσιών.

Σε αυτό το πλαίσιο, και αναγνωρίζοντας τον ουσιαστικό ρόλο των υποδομών του Ξενοδοχείου και τον ρόλο του Κατασκευαστικού Τομέα στην αειφόρο Τουριστική ανάπτυξη, στήριξε με χορηγία την τριήμερη εκδήλωση της ΧΕΝΙΑ: Build Hotel: Sustainability & Challenges, που πραγματοποιήθηκε στο Hall 2.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες από experts του κλάδου, με θέμα τη σημασία της αειφορίας στην Τουριστική Βιομηχανία, τη διασύνδεσή της με την ανάπτυξη του τουρισμού και την προστασία του περιβάλλοντος των τουριστικών προορισμών.

Ταυτόχρονα, στο Hall 3 – Stage Xenia Digi Hotel 2021 – κορυφαίοι επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου, μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις, ανέπτυξαν την κομβική σημασία του digital στη βιομηχανία της φιλοξενίας και τα πανίσχυρα εργαλεία, μέσω των οποίων θα προσελκύσει νέες τουριστικές αγορές, γρήγορα, στοχευμένα και με ακρίβεια.

Η ΝΕΟΚΕΜ είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις καινοτόμες λύσεις, τόσο σε επίπεδο προϊόντων όσο και στο σύνολο της εταιρείας, στηρίζοντας έμπρακτα με τη χορηγία της τις δράσεις που αφορούν στον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Όσοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις, μπόρεσαν να παρακολουθήσουν όλες τις ομιλίες στο κανάλι της έκθεσης στο YouΤube.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.