ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε.: Υπερσύγχρονο και παραγωγικό κέντρο εργασίας Phantomatic M3

Το Phantomatic M3 είναι ένα κέντρο κατεργασίας που διατίθεται από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. αυξάνει κατακόρυφα την παραγωγικότητα.

Το Phantomatic M3 της Emmegi διατίθεται από την εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ Α.Ε. και είναι ένα κέντρο εργασίας CNC τριών αξόνων, που ελέγχονται με αυτόματη περιστροφή του εργαλείου σε τρεις σταθερές θέσεις, το οποίο επιτρέπει την εκτέλεση επεξεργασιών σε τρεις όψεις του τεμαχίου.

Αποκλειστικά για την επεξεργασία των ράβδων ή των τεμαχίων από αλουμίνιο, PVC και ελαφριά κράματα γενικά. Διαθέτει μια χειροκίνητη αποθήκη εργαλείων εννέα θέσεων, στην οποία μπορούν να προστεθούν μία ή δύο αυτόματες αποθήκες, τεσσάρων θέσεων η κάθε μία, εγκατεστημένες στις δύο πλευρές του θαλάμου. Η τοποθέτηση του προφίλ γίνεται μέσω ενός χτυπήματος συμπιεσμένου αέρα, που τοποθετείται αριστερά, ενώ η εμπλοκή γίνεται μέσω τεσσάρων ανθεκτικών μεγγενών, που τοποθετούνται αυτόματα μέσω του άξονα Χ.

Η προαιρετική εγκατάσταση ενός δεύτερου χτυπήματος συμπιεσμένου αέρα στη δεξιά πλευρά επιτρέπει την εκτέλεση επεξεργασιών πέραν του μέτρου των ράβδων διπλού μήκους σε σχέση με το πεδίο εργασίας. Διαθέτει, επίσης, μια κινητή επιφάνεια εργασίας που διευκολύνει τη διαδικασία φόρτωσης/εκφόρτωσης του τεμαχίου και αυξάνει σημαντικά τον τομέα εργασίας.

Χαρακτηριστικά

Μέγγενες: Το λογισμικό του μηχανήματος, σε συνάρτηση με το μήκος του τεμαχίου και των επεξεργασιών προς εκτέλεση, μπορεί να καθορίσει με απόλυτη ασφάλεια το ύψος τοποθέτησης κάθε συστήματος μέγγενης. Η αυτόματη τοποθέτηση επιτρέπει τη σύνδεση κάθε συστήματος μέγγενης και τη μετακίνησή του μέσω της κίνησης του οχήματος. Αυτή η λειτουργία γίνεται με τη μέγιστη ταχύτητα και ακρίβεια, αποφεύγοντας χρονοβόρες και επικίνδυνες συγκρούσεις, και καθιστά το μηχάνημα εύκολο στη χρήση, ακόμη και από τους λιγότερο πεπειραμένους χειριστές. Η κινητή επιφάνεια εργασίας διευκολύνει τη διαδικασία φόρτωσης/εκφόρτωσης του τεμαχίου και αυξάνει σημαντικά το τμήμα εργασίας.

Ηλεκτρική κεφαλή: Το ηλεκτροτσόκ των kW στην S1 μπορεί να ανακτήσει την ταχύτητα σε 20.000 περιστροφές ανά λεπτό. Η κίνηση του ηλεκτροτσόκ κατά μήκος του άξονα A επιτρέπει τις περιστροφές από 0° έως 180°, δίνοντας τη δυνατότητα επεξεργασίας του προφίλ σε τρεις όψεις χωρίς να χρειάζεται η επανατοποθέτησή του. Η περιστροφή πραγματοποιείται σε τρεις σταθερές θέσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε προφίλ αλουμινίου, PVC και ελαφρά κράματα. Επιπλέον, μπορεί να επεξεργαστεί τα προϊόντα εξώθησης πάχους έως 2 χιλ.

Αυτόματες αποθήκες εργαλείων (προαιρετικές): Η στάνταρντ αποθήκη μπορεί να χωρέσει εννέα κώνους εργαλειοθηκών. Ανασύρεται χειροκίνητα και τοποθετείται στην άκρη της μηχανής για μια πρακτική διαχείριση από πλευράς χειριστή. Προαιρετικά, η μηχανή μπορεί να εξοπλιστεί με ένα ή δυο επιπρόσθετες αυτόματες αποθήκες, που βρίσκονται σε δύο πλευρές της καμπίνας. Κάθε ένα από αυτά είναι ικανό να φιλοξενήσει τέσσερις φορείς εργαλείων με τα αντίστοιχα εργαλεία, που διαμορφώνονται κατά τη βούληση του χειριστή.

Διασύνδεση χειριστή: Η νέα έκδοση του ελέγχου, με αιωρούμενη διεπαφή, επιτρέπει στο χειριστή να βλέπει το βίντεο από οποιαδήποτε θέση χάρη στη δυνατότητα περιστροφής του μόνιτορ. Η διεπαφή χειριστή διαθέτει μια οθόνη αφής 15”, με όλες τις συνδέσεις USB που είναι απαραίτητες για τη διεπαφή από απόσταση με PC και CN. Διαθέτει, επίσης, ποντίκι και πληκτρολόγιο πέραν της προκαθορισμένης διάταξης για τη σύνδεση της διάταξης ανάγνωσης barcode και μπροστινή θύρα USB για την ανταλλαγή των δεδομένων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.