ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Παρουσία στο Lean Manufacturing Conference

Ο Δ/ντής Παραγωγής της Europa στην ομιλία του με τίτλο «Εφαρμογή και αποτελέσματα του Lean Manufacturing στη Europa Profil Αλουμίνιο» παρουσίασε την πολιτική και τις πρακτικές της εταιρείας σε αυτό το πεδίο.

Ένας εκ των κεντρικών ομιλητών στο συνέδριο για το Lean Manufacturing που πραγματοποίησε η Boussias Communication, ήταν ο Δ/ντής Παραγωγής της Europa, Άρης Καζάνας.

Ο κ. Καζάνας στην ομιλία του με τίτλο «Εφαρμογή και αποτελέσματα του Lean Manufacturing στη Europa Profil Αλουμίνιο» παρουσίασε την πολιτική και τις πρακτικές της Europa σε αυτό το πεδίο, όπως αυτό εφαρμόζεται στις παραγωγικές διαδικασίες της.

Το Lean Manufacturing, παρουσιάζει εργαλεία, μεθοδολογίες και καλές πρακτικές εφαρμογών Λιτής Παραγωγής, στο πλαίσιο της εδραίωσης κουλτούρας συνεχούς βελτίωσης, που στοχεύουν στη διαρκή μείωση των απωλειών στην παραγωγή και στην εξάλειψη διεργασιών που δεν προσθέτουν αξία στο τελικό προϊόν, ενισχύοντας το customer value.

Για την Europa, η συγκεκριμένη πολιτική περιλαμβάνει μια ολιστική προσέγγιση των παραγωγικών διαδικασιών, με στοιχεία που αφορούν τόσο στον παράγοντα άνθρωπο, όσο και στον εξοπλισμό, καθώς και στις διαδικασίες.

Η Europa με αυτό τον άξονα ως θεμέλιο δομεί αντίστοιχα τη διαδικασία παραγωγής της σε όλα τα στάδια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.