ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Το οικιστικό συγκρότημα πολυτελείας Eden Roc Residence επιλέγει συστήματά της

Το εσωτερικό των διαμερισμάτων του Eden Roc ακολουθεί μια minimal λογική, με απλές γραμμές και μικρές δόσεις πολυτέλειας και κομψότητας που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στα συστήματα ALUMIL.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρουν τα πολυτελή συγκροτήματα κατοικιών είναι η παροχή κορυφαίων υπηρεσιών, που θυμίζουν ξενοδοχεία 5 αστέρων. Το οικιστικό συγκρότημα Eden Roc Residence αποτελεί μια τέτοια περίπτωση. Μια εντυπωσιακή προσθήκη στον κτιριακό ιστό της Λεμεσού, που συνιστά πόλο έλξης για όσους αναζητούν μια υψηλών προδιαγραφών κατοικία.

Η τοποθεσία του Eden Roc είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται στο κέντρο της Λεμεσού, μόλις μισό χιλιόμετρο από το παραλιακό μέτωπο. Η κτιριακή υποδομή του αναπτύσσεται γύρω από έναν όμορφα διαμορφωμένο κήπο και το μέγιστο ύψος του φτάνει τους 8 ορόφους. Η χαρακτηριστική σχεδίαση του Eden Roc θυμίζει πολυτελή θαλαμηγό και τραβάει αμέσως το βλέμμα. Στον σχεδιασμό του κτιρίου δόθηκε μεγάλη έμφαση στην οριζόντια ανάπτυξή του (εκτείνεται σε μήκος άνω των 300 γραμμικών μέτρων), η οποία το κάνει πιο οικείο, φέρνοντάς το πιο κοντά στα ανθρώπινα μέτρα.

Το εσωτερικό των διαμερισμάτων του Eden Roc ακολουθεί μια minimal λογική, με απλές γραμμές και μικρές δόσεις πολυτέλειας και κομψότητας. Ιδανικά με τη συνολική αισθητική του οικοδομήματος ταιριάζουν τα συστήματα της ALUMIL. Από τη μια το ανυψούμενο-συρόμενο SMARTIA S560 αποπνέει στιβαρότητα, ενισχύοντας τον φυσικό φωτισμό και από την άλλη το ανοιγόμενο SMARTIA S67 προσφέρει υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης και υδατοστεγάνωσης, ολοκληρώνοντας άψογα το τελικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, το θερμομονωτικό σύστημα υαλοπετασμάτων COMFORT M3 υποστηρίζει την κατασκευή, παρέχοντας αντοχή σε μεγάλα φορτία ανέμου. Ανάμεσα στις παροχές που απολαμβάνουν όσοι διαμένουν στο Eden Roc περιλαμβάνονται: spa, εξωτερική πισίνα, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα, γυμναστήριο, παιδική χαρά.

Το Eden Roc Residence επιβάλλεται χωρίς να κραυγάζει. Ένα κτίριο με ιδιαίτερη σχεδίαση και διεθνή χαρακτήρα, το οποίο έρχεται να προστεθεί στα σύγχρονα συγκροτήματα κατοικιών που εξοπλίζονται με προηγμένα αρχιτεκτονικά συστήματα ALUMIL.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.