ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Νέο mini site exoikonomoaluminco.gr!

Στο νέο mini site της ALUMINCO υπάρχουν αναλυτικές και εξειδικευμένες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ».

Το ειδικά αφιερωμένο mini site της ALUMINCO για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» είναι γεγονός!

Οι επισκέπτες του ανανεωμένου mini site, exoikonomoaluminco.gr, μπορούν πλέον να βρίσκουν αναλυτικές και εξειδικευμένες πληροφορίες για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ», μέσα σε ένα αναβαθμισμένο αισθητικά περιβάλλον, το οποίο προσφέρει εύκολη και φιλική προς τον χρήστη εμπειρία περιήγησης.

Μεταξύ των χαρακτηριστικών που το mini site περιλαμβάνει είναι: αναλυτική περιγραφή για το νέο πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021», τι προϋποθέσεις ισχύουν για ένταξη σε αυτό, αναλυτικός οδηγός για επιλογή του κατάλληλου συστήματος ALUMINCO και πολλά ακόμα!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.