ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Βράβευση της Δ/νουσας Συμβούλου, Ανούς Τζιρακιάν στα «Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας 2021»!

Ο επιτυχημένος θεσμός των «Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» φέρνει τη γυναίκα επιχειρηματία σε πρώτο πλάνο.

Ακόμη μια βράβευση για  την Europa είναι γεγονός! Η Αντιπρόεδρος και Δ/νουσα Σύμβουλος της εταιρείας, ΑνούςΤζιρακιάν, βραβεύτηκε στα «Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» που διοργανώθηκαν από τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, τον Όμιλο ΖΙΤΑ, την ICAP και την οικονομική εφημερίδα DEAL, στην κατηγορία «Καινοτόμα Προϊόντα».

Ο επιτυχημένος θεσμός των «Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» φέρνει τη γυναίκα επιχειρηματία σε πρώτο πλάνο και επιβραβεύει, τις γυναίκες του σήμερα που ηγούνται σε υγιείς, σύγχρονες, ελληνικές επιχειρήσεις και συμβάλλουν με τις πρακτικές και τις επιδόσεις τους στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα.

Το βραβείο παρέλαβε η Marketing Manager της Europa, Μαρία Μιχαλοπούλου και ο R&D Director της, Γιάννης Αρβανίτης. Η Europa έχει αναπτύξει και λανσάρει στην αγορά πληθώρα συστημάτων τα τελευταία δύο χρόνια, με κορυφαία το Europa Minimal Frame, το οποίο πρωτοπορεί στην κατηγορία του στην ελληνική αγορά.

Η αναγνώριση αυτή του οράματος της Europa για υψηλή ποιότητα, καινοτομία και αξιοπιστία καθώς και για βελτιστοποίηση παροχής προηγμένων τεχνολογικά προϊόντων είναι πολύ σημαντική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button