ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEXNH Α.Ε.: Στο 30% η αύξηση των πωλήσεων το 2021, με το 75% να εξάγεται!

Συνεχή αναπτυξιακή πορεία που εντυπωσιάζει από την εταιρεία με έντονο τον εξαγωγικό προσανατολισμό της.

Η εταιρεία ΤΕΧΝΗ Α.Ε. συμπληρώνει 30 και πλέον χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής πάνελ αλουμινίου και PVC, καθώς και αντικουνουπικών συστημάτων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Διαθέτει έντονη εξαγωγική δραστηριότητα και παρουσία στις σημαντικότερες αγορές του εξωτερικού. Η εταιρεία διανύει σταθερά ανοδική πορεία και ακόμα και εν μέσω της πανδημίας, καταγράφει εντυπωσιακή ανάπτυξη, όπως προκύπτει από τα οικονομικά της στοιχεία.

…Την περασμένη χρονιά το 75% των συνολικών πωλήσεων της ΤΕΧΝΗ πραγματοποιήθηκε σε χώρες του εξωτερικού…

Συγκεκριμένα, η περσινή χρονιά έκλεισε για την εταιρεία με αύξηση του κύκλου εργασιών σχεδόν κατά 30%, οποίος από τα 9,89 εκατ. ευρώ του 2020 ανήλθε στα 12,8 εκατ. ευρώ. Άκρως εντυπωσιακό είναι και το μείγμα των πωλήσεων, με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της τάξης του 75% να αφορά στις εξαγωγές.

Ο Γενικός Δ/ντης της ΤΕΧΝΗ, Γιάννης Δασκαλόπουλος

Ο Γενικός Δ/ντης της ΤΕΧΝΗ, Γιάννης Δασκαλόπουλος μας τόνισε σχετικά «Η ΤΕΧΝΗ είναι μια έντονα εξωστρεφής επιχείρηση. Οι πρώτες εξαγωγές της ξεκίνησαν το 2003. Από τότε αναπτύσσει μεθοδικά το δίκτυο της σε ολόκληρο τον κόσμο. Την περασμένη χρονιά το 75% των συνολικών πωλήσεών της πραγματοποιήθηκε σε χώρες του εξωτερικού. Ο κύριος όγκος των πωλήσεων κατευθύνθηκε στις πλέον απαιτητικές αγορές της Ευρώπης: Γερμανία, Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.