ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Δωρεά στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ

Το πλήρες κόστος της αντικατάστασης κουφωμάτων ανέλαβε η ELVIAL στη νέα πτέρυγα της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ.

Εγκαινιάστηκε από τον υπουργό Υγείας, Αθανάσιο Πλεύρη και την Αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Ασημίνα Γκάγκα η Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων της Α’ Παθολογικής Κλινικής του ΑΧΕΠΑ.

Η ELVIAL μετά τις προσφορές αναπνευστήρων στις ΜΕΘ του νοσοκομείου και υγειονομικού υλικού για την αντιμετώπιση της πανδημίας, που έκανε κατά το πρόσφατο παρελθόν, δήλωσε και πάλι παρούσα, καλύπτοντας αυτή τη φορά με την προσφορά της, όλες τις ανάγκες αντικατάστασης των κουφωμάτων της νέας πτέρυγας του γνωστού νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ανακαίνισής της και της δυνατότητας παροχής υψηλών προδιαγραφών νοσοκομειακής περίθαλψης.

Πρόκειται για πτέρυγα με θαλάμους αρνητικής πίεσης δυναμικής 8 κλινών, απομόνωσης ασθενών που πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, κατασκευασμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να παρεμποδίζεται η μετάδοση αερογενώς μεταδιδόμενων ασθενειών, όπως ο SARS-CoV-2, με σκοπό την αμοιβαία προστασία, τόσο των ασθενών όσο και του υγειονομικού προσωπικού.

Η Μονάδα, η οποία αποτελούσε ένα όνειρο τριών δεκαετιών για το ΑΧΕΠΑ, ολοκληρώθηκε μέσα σε τρεις μήνες και ήδη είναι έτοιμη να καλύψει το Τμήμα Ειδικών Λοιμώξεων του νοσοκομείου, δημιουργήθηκε σε ανεξάρτητο χώρο του, ο οποίος συνολικά ανακαινίστηκε χάρη σε δωρεές ιδιωτών.

Με τέτοιες δράσεις βάζουμε ένα λιθαράκι ενίσχυσης του Εθνικού Συστήματος Υγείας για την επόμενη μέρα”, δήλωσε ο υπουργός, ευχαριστώντας όλους τους δωρητές.

Η ELVIAL με υψηλό αίσθημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης θα παραμείνει πάντα υποστηρικτής δράσεων κοινωφελούς έργου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.