ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ: Επιτυχημένη τοποθέτηση υπερσύγχρονων μηχανημάτων στην εταιρεία Μηζύθρα Χ. – Μηζύθρα Σ. Ο.Ε.

Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ συνεχίζει να κάνει τη διαφορά στον κλάδο του αλουμινίου με τα προηγμένα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ κάνοντας τη διαφορά στον κλάδο του αλουμινίου με τα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει, με την πολυετή πείρα της αλλά και το εξειδικευμένο service που έχει δημιουργήσει, προχώρησε σε άλλη μία τοποθέτηση στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην εταιρεία Μηζύθρα Χ. – Μηζύθρα Σ. Ο.Ε.

Στην εταιρεία του εγκαταστάθηκαν τα μηχανήματα της συμφωνίας που αφορά στο τμήμα παραγωγής κουφωμάτων αλουμινίου και αποτελείται από:

  • Κέντρο επεξεργασίας τριών ελεγχόμενων αξόνων EMMEGI MOD. PHANTOMATIC M3.
  • Διπλό πριόνι αλουμινίου δύο κεφαλών EMMEGI MOD. RADIAL LIBRA.
  • Πρόγραμμα γραφείου της EMMEGI FP PRO EXECUTIVE.

Η εταιρεία ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΑΕ εκτός από το να ευχαριστήσει την εταιρεία Μηζύθρα Χ. – Μηζύθρα Σ. Ο.Ε .που την εμπιστεύτηκε για τον εξοπλισμό του κατασκευαστικού του, δηλώνει ότι συνεχώς προσπαθεί και θέλει να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους φίλους κατασκευαστές, παρέχοντας ένα άριστο service και οποιαδήποτε άλλη μορφή υποστήριξης που θα της ζητηθεί.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.