ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELECTROVAM: Επιτυχημένη συμμετοχή στην κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Οι άνθρωποι της ELECTROVAM είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του κλάδου, αρχιτέκτονες και εταιρείες και να παρουσιάσουν το πολυεπίπεδο εταιρικό της προφίλ και τις πιστοποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει.

Η ELECTROVAM είναι από τις πλέον δυναμικές εταιρείες της αγοράς, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της επιφανειακής επίστρωσης μετάλλου εδώ και 40 χρόνια. Διαθέτει μονάδα ηλεκτροστατικής βαφής αλουμινίου – σιδήρου και σουμπλιχρωμίας και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στον τομέα της στη χώρα.

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία έδωσε δυναμικό παρών στην κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ, η οποία εκπροσωπεί τον καθετοποιημένο κλάδο του αλουμινίου από την εξόρυξη του βωξίτη μέχρι και την παραγωγή τελικών προϊόντων στην Ελλάδα και έλαβε χώρα στην Αθήνα, στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO.

Η ELECTROVAM, στο περίπτερό της, κατά τη διάρκεια της έκθεσης είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με επαγγελματίες του κλάδου, αρχιτέκτονες και εταιρείες και να παρουσιάσει το πολυεπίπεδο εταιρικό της προφίλ και τις πιστοποιημένες υπηρεσίες που προσφέρει.

Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν από κοντά τους λόγους που κάνουν την ELECTROVAM να ξεχωρίζει αλλά και να συζητήσουν και να λύσουν κατασκευαστικά προβλήματα που έχουν σχέση με την επιφανειακή κατεργασία μετάλλου.

Το επόμενο ραντεβού της ELECTROVAM με τους επαγγελματίες του κλάδου δίνεται μέσα από τους χώρους του 15ου Συνεδρίου «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές» που πραγματοποιείται 4-6 Νοεμβρίου 2022, στο Hyatt Regency Thessaloniki, εκδήλωση στην οποία η εταιρεία είναι χορηγός.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.