ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Αναπτύσσεται με νέο εμπορικό κατάστημα στα Χανιά

Με στόχο την αμεσότερη κάλυψη των αναγκών των κατασκευαστών της ευρύτερης περιοχής, η Europa λειτουργεί πλέον στα Χανιά νέο εμπορικό κατάστημα.

Το νέο Εμπορικό Κατάστημα Europa στα Χανιά είναι γεγονός. Οι κατασκευαστές αλουμινίου του Νομού Χανίων και Ρεθύμνου, θα εξυπηρετούνται πλέον από το νέο Εμπορικό Κατάστημα Αλουμινίου που ήδη βρίσκεται σε λειτουργία.

Η Europa ανταποκρίνεται με τρόπο απόλυτο και καθοριστικό σε ένα πάγιο αίτημα των κατασκευαστών του Νομού και των όμορων περιοχών, αφού οι ιδιαιτερότητες του νησιού της Κρήτης καθιστούσαν επιτακτική ανάγκη τη δημιουργία εμπορικού στην περιοχή.

Το νέο εμπορικό κατάστημα καλύπτει με αμεσότερο τρόπο τις ανάγκες των κατασκευαστών της περιοχής, τόσο στην προμήθεια των προφίλ και των εξαρτημάτων για τα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου Europa, όσο και την εξασφάλιση συνολικής ποιοτικής εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της εταιρείας.

Παράλληλα και με δεδομένη την έναρξη του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ», το νέο εμπορικό κατάστημα της Europa είναι κατάλληλα στελεχωμένο, ώστε οι κατασκευαστές αλουμινίου να λαμβάνουν και ενημέρωση αναφορικά με το πρόγραμμα για τυχόν απορίες ή διαδικαστικά ζητήματα που τους αφορούν.

Το νέο Εμπορικό της Europa βρίσκεται στην διεύθυνση Λ. Καζαντζάκη 193 στο Βαμβακόπουλο Χανίων, Τ.Κ. 73131 (τηλ.: 28210-95000 / email: chania@europaprofil.com) και είναι έτοιμο να εξυπηρετήσει κάθε ενδιαφερόμενο.

Υπεύθυνος του νέου Εμπορικού έχει αναλάβει ο κ. Αντώνης Λαϊνάκης.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.