ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL Academy: Το Πρόγραμμα Προετοιμασίας Πιστοποίησης 50 ωρών ξεκινά τον Φεβρουάριο

Το εξειδικευμένο Πρόγραμμα Προετοιμασίας Πιστοποίησης Κατασκευαστών 50 ωρών από την ALUMIL Academy ξεκινά τον Φεβρουάριο σε Θεσσαλονίκη & Αθήνα.

H ALUMIL Academy, η ολοκληρωμένη Ακαδημία της ALUMIL για τον κλάδο του αλουμινίου και των εφαρμογών του, έχει ως στόχο της την εξέλιξη του κατασκευαστικού κλάδου και την μετάδοση υψηλής τεχνογνωσίας, μέσα από εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης.

Ως εκ τούτου, η Ακαδημία έχει αναπτύξει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα 50 ωρών, αποκλειστικά για κατασκευαστές αλουμινίου που επιθυμούν να πιστοποιήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε κάποιον ανεξάρτητο φορέα.

Γιατί να πάρετε μέρος στο πρόγραμμα;

Ένα κύριο χαρακτηριστικό για τον κατασκευαστικό κλάδο του αλουμινίου είναι ο μεγάλος ανταγωνισμός, ο οποίος εντείνεται μάλιστα λόγω της πρόσβασης των καταναλωτών στο διαδίκτυο.

Για να ξεχωρίσει επομένως κανείς, είναι απαραίτητο να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες. Το πρόγραμμα 50 ωρών με τίτλο «Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών», σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε τόσο σε εσάς, όσο και στους συνεργάτες σας, πολύτιμη γνώση πάνω στο αντικείμενο των συστημάτων αλουμινίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις εξής τέσσερεις (4) θεματικές ενότητες:

  • Προϊοντικό μείγμα δομικών κατασκευών αλουμινίου – Νομοθετικό πλαίσιο
  • Οργάνωση και διαχείριση των πόρων παραγωγής μονάδων αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου
  • Κατασκευή – Ποιότητα – Διαδικασία απόκτησης CE
  • Αποξήλωση και εγκατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου

Πιστοποίηση από Ανεξάρτητο Φορέα

Μέσω του προγράμματος 50 διδακτικών ωρών της ALUMIL, γίνεται η κατάλληλη προετοιμασία για τη συμμετοχή στις διαδικασίες πιστοποίησης από ανεξάρτητο φορέα (ISO/IEC 17024).

Συνεπώς, εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να λάβετε μέρος σε εξετάσεις προκειμένου να πιστοποιήσετε τις δεξιότητες που έχετε αποκτήσει.

Δήλωση ενδιαφέροντος

Για να λάβετε μέρος στο πρόγραμμα «Προετοιμασίας Πιστοποίησης Κατασκευαστών» της ALUMIL Academy, επισκεφθείτε τη σελίδα του προγράμματος και συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που θα βρείτε στο κάτω μέρος κάνοντας κλικ εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.