ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Χρυσός χορηγός στον εθνικό διαγωνισμό “Building of the Year 2021”

Η ETEM στήριξε με χορηγία τα ιδιαίτερα δημοφιλή στη Βουλγαρία εθνικά βραβεία “Building of the Year 2021”.

Διαχρονικά η ΕΤΕΜ υποστηρίζει τον διαγωνισμό “Building of the Year”, την πιο διάσημη εκδήλωση που ανασκοπεί στις τάσεις της προηγούμενης χρονιάς, στον τομέα των επενδυτικών έργων, των κατασκευών και της αρχιτεκτονικής.

Η Hristina Maslarova, Υπεύθυνη Πωλήσεων της ETEM Βουλγαρίας, απένειμε τα δύο βραβεία στην κατηγορία «Εμπορικά Κτίρια 2021».

Το έπαθλο κέρδισε η αλυσίδα Fantastico, η οποία έχτισε το μεγαλύτερο εμπορικό και ψυχαγωγικό της συγκρότημα στο Πέρνικ. Το «ειδικό βραβείο» απονεμήθηκε στο πολύ-λειτουργικό και πράσινο συγκρότημα της ProAuto.

Η τελετή απονομής μεταδόθηκε τηλεοπτικά από την Βουλγαρική Εθνική Τηλεόραση (BNT).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.