ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Τα συστήματά της στο εντυπωσιακό “The Peak” σε μεγαλούπολη της Ινδίας

Το “Jayabheri The Peak” στο Hyderabad της Ινδίας είναι ένα εντυπωσιακό έργο οικιστικής χρήσης, με σχεδίαση που υπογραμμίζει την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα διαβίωσης.

Το Hyderabad είναι η 4η μεγαλύτερη πληθυσμιακά πόλη της Ινδίας. Πρόκειται για μια μητρόπολη σχεδόν 7 εκατομμυρίων κατοίκων, που αποτελεί έναν εμπορικό και επιχειρηματικό κόμβο της κεντροανατολικής Ινδίας. Πρόσφατα, στα δυτικά της πόλης, υψώθηκε ένα επιβλητικό σύμπλεγμα 3 πύργων για οικιστική χρήση, που ξεχωρίζει με τη σχεδίασή του.

Το “The Peak”, της κατασκευαστικής εταιρείας Jayabheri, αποτελείται από 3 πύργους 29 ορόφων ο καθένας, ενώ οι 2 από αυτούς ενώνονται μέσω αερογέφυρας. Το αρχιτεκτονικό γραφείο που ανέλαβε να φέρει εις πέρας το εντυπωσιακό έργο είναι οι Genesis Planners. Όπως αναφέρουν για το έργο, «ο σχεδιασμός εξελίχθηκε μέσα από διάλογο και έρευνα για ένα οικοδόμημα που θα αντικατοπτρίζει μια μίξη αρχιτεκτονικής φιλοσοφίας και σύγχρονης χρήσης». Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το έργο έχει λάβει πιστοποίηση LEED, που αποδεικνύει τον αειφόρο σχεδιασμό του και το χαμηλό ενεργειακό περιβαλλοντικό αποτύπωμα των κτιρίων.

Στο εσωτερικό του “The Peak” κυριαρχούν η άνεση και η πολυτέλεια. Τα διαμερίσματα παρέχουν υψηλής ποιότητας επίπλωση, λειτουργικούς χώρους και απρόσκοπτη θέα. Η λειτουργικότητα και ο φυσικός φωτισμός ενισχύονται μέσα από τα συστήματα αλουμινίου της ALUMIL που εξοπλίζουν το έργο. Συγκεκριμένα, στα διαμερίσματα έχουν χρησιμοποιηθεί τα συρόμενα SMARTIA M14600 & COMFORT M900, που προσφέρουν κομψότητα και είναι ιδανικά για θερμότερα κλίματα. Επίσης, στο έργο συναντάμε το στιβαρό ανοιγοανακλινόμενο SMARTIA M15000, ενώ για τις πόρτες εισόδου χρησιμοποιήθηκε το θερμομονωτικό σύστημα SMARTIA M9660, που προσφέρει υψηλή ενεργειακή απόδοση, αυξημένο επίπεδο ασφάλειας και ευκολία στη χρήση.

Το “Jayabheri The Peak” στο Hyderabad της Ινδίας είναι ένα εντυπωσιακό έργο οικιστικής χρήσης, με σχεδίαση που υπογραμμίζει την πολυτέλεια και την υψηλή ποιότητα διαβίωσης. Τα συστήματα της ALUMIL συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το τελικό αποτέλεσμα και αποδεικνύουν την κατασκευαστική ευελιξία και την ευρεία γκάμα των προϊόντων της εταιρείας, που τη φέρνουν στην πρώτη γραμμή των επιλογών για εμβληματικά έργα σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.