ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Διαθέσιμος στο κοινό ο Οδικός Χάρτης για το επάγγελμα του Κατασκευαστή Αλουμινίου

Ο Οδικός Χάρτης υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ «Εργαστήριο πρόγνωσης και παρακολούθησης αλλαγών επαγγελμάτων».

Εκδόθηκε ο Οδικός Χάρτης για την προσαρμογή του επαγγέλματος του Κατασκευαστή Αλουμινίου & Σιδήρου στις επικείμενες μεταβολές. Ο Οδικός Χάρτης υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της δράσης του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ «Εργαστήριο πρόγνωσης και παρακολούθησης αλλαγών επαγγελμάτων», που έχει ως στόχο να καλύψει ένα σημαντικό κενό στρατηγικής πληροφόρησης, όπως εντοπίζεται σε επίπεδο μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών.

Σκοπός είναι η έγκαιρη αναγνώριση τάσεων, εξελίξεων και μεταβολών που επιδρούν στο ευρύτερο επιχειρηματικό, θεσμικό, οικονομικό και τεχνολογικό περιβάλλον στο πλαίσιο του οποίου αναπτύσσονται και εξελίσσονται μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματικές δραστηριότητες.

Ο Οδικός Χάρτης αναμένεται να επικαιροποιείται τακτικά, ώστε να αποτελέσει οδηγό δράσης για την αποτελεσματική ανταπόκριση, τόσο των εμπλεκόμενων φορέων πολιτικής και εκπροσώπησης, όσο και των ίδιων των επιχειρήσεων και επαγγελματιών στις επερχόμενες αλλαγές, ενισχύοντας τρόπο τινά τη προσαρμοστική ικανότητά τους.

Μπορείτε να βρείτε τον Οδικό Χάρτη για το επάγγελμα του Κατασκευαστή Αλουμινίου & Σιδήρου στο site της ΠΟΒΑΣ στον παρακάτω σύνδεσμο: https://povas.gr/blog/anartisi-odikos-hartis

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.