ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Π. ΑΘΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.: Σε συνεχή αναπτυξιακή πορεία η εταιρία, +24% οι πωλήσεις το 2021

Ο Ανδρέας Αθηναίος πιστεύει ότι και η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα θετική τόσο για την εταιρία του, όσο και για τον κλάδο γενικότερα!

Η εταιρία Π. ΑΘΗΝΑΙΟΣ Α.Ε., με ιστορία 40 και πλέον χρόνων στο χώρο της εμπορίας συστημάτων αλουμινίου, βρίσκεται σε συνεχή τροχιά ανάπτυξης. Με δύο εμπορικά καταστήματα στην Αθήνα και στη Σκάλα Λακωνίας, η εταιρία έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη δυναμική στη διάθεση προφίλ αλουμινίου, δίνοντας το μεγαλύτερο βάρος της στα προφίλ των συστημάτων ALUMIL.

Η ταχύτατη παράδοση και η μεγάλη ευελιξία στη κάλυψη των αναγκών των επαγγελματιών κατασκευαστών κουφωμάτων, είναι τα στοιχεία που κάνουν την εταιρία Π. ΑΘΗΝΑΙΟΣ να ξεχωρίζει στην ελληνική αγορά. Χρόνο με τον χρόνο και με βάση τη μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει πάνω στα υλικά κατασκευών εμπλουτίζει την γκάμα της με νέα προϊόντα, με στόχο πάντα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Κατά το 2021 η εταιρία πέτυχε μία αύξηση των πωλήσεών της κατά 24% περίπου σε σχέση με το 2020, φθάνοντας τον τζίρο της στα επίπεδα των 3,5 εκατ. ευρώ. Το 70% των πωλήσεων αφορούσε προφίλ των συστημάτων ALUMIL και το υπόλοιπο σε αξεσουάρ και διάφορα άλλα υλικά κατασκευών.

Ο Ανδρέας Αθηναίος είναι αισιόδοξος ότι και η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα θετική τόσο για την εταιρία του, όσο και για τον κλάδο γενικότερα.

Ο Ανδρέας Αθηναίος που διευθύνει την εταιρία, πιστεύει ότι και η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα θετική τόσο για την εταιρία του, όσο και για τον κλάδο γενικότερα, παρά το «μούδιασμα» που υπάρχει σήμερα λόγω των συνεχών αυξήσεων του αλουμινίου και της ενέργειας. «Η δυναμική της αγοράς είναι δεδομένη και είμαι αισιόδοξος ότι και φέτος ο κλάδος θα έχει παρόμοια με το 2021 αναπτυξιακή πορεία. Η ζήτηση θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα λόγω των αναγκών που δημιουργούνται, αλλά και του προγράμματος «Εξοικονομώ» που από τον Απρίλιο θα είναι σε πλήρη εξέλιξη…» καταλήγει ο Ανδρέας Αθηναίος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.