ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Elval Colour: Εντυπωσιακή & δυναμική παρουσία στην «τεθλασμένη πορεία» του River West Open

Η δυναμική εταιρεία «έντυσε» με το ανώτερης ποιότητας προϊόν etalbond® A2 τη νέα επέκταση του εμπορικού κέντρου River West.

Η Elval Colour για ακόμη μια φορά έδωσε δυναμικό παρών «ντύνοντας» με το ανώτερης ποιότητας προϊόν etalbond® A2, το εμπορικό κέντρο River West Open, επέκταση του εμπορικού Κέντρου River West. Η έκταση μετατρέπεται, σε ένα σύμπλεγμα νέων καταστημάτων και χώρων εστίασης, συνολικής επιφάνειας 83,5 στρ., ιδιοκτησίας Noval Property.

Πρόκειται για μια νέα, «τεθλασμένη πτέρυγα» που ακολουθεί τη χάραξη του «ποταμού», ανακαλώντας τη μνήμη του Κηφισού που τρέχει υπόγεια στην ίδια τοποθεσία. Η σχεδιαστική ιδέα δημιουργεί  χώρους κίνησης και στάσης με πολλαπλές οπτικές φυγές προς τον εσωτερικό και τον εξωτερικό χώρο του εμπορικού κέντρου.

Η ομάδα της Elval Colour σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Vikelas Architects και την κατασκευαστική εταιρεία ΑΚΤΩΡ Α.Ε., για το εξωτερικό περίβλημα επέλεξαν τα σύνθετα πάνελ etalbond® Α2 σε χρώμα Angel White της Standard συλλογής της. Το προϊόν είναι  μέγιστης πυραντοχής, καθώς έχει πιστοποιηθεί από τα μεγαλύτερα ινστιτούτα στον κόσμο, με τα αυστηρότερα κριτήρια και έχει κατηγοριοποιηθεί ως Α2-s1-d0 με βάση το EN 13501-1. Το γεγονός αυτό, το καθιστά ιδανικό υλικό για κτίρια υψηλής ευαισθησίας και επισκεψιμότητας.

Η Elval Colour επιδιώκει πάντα την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με αφοσίωση στις ανάγκες αυτού του κτιρίου, παρέμεινε πιστή στις αξίες της, βοηθώντας στη σωστή επιλογή των προϊόντων και της εφαρμογής τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.