ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ ΠΕΡΑΙΑ: Εξειδικευμένο σεμινάριο για θέματα μόνωσης & στεγάνωσης κουφωμάτων

Μέλη της Ένωσης Πειραιά παρακολούθησαν ειδικό τεχνικό σεμινάριο για τη μόνωση και σφράγιση των κουφωμάτων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας BOSTIK HELLAS.

Τα  μέλη της ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τεχνικό σεμινάριο σχετικά με τη σφράγιση των κουφωμάτων αλουμινίου κατά τη διάρκεια της εγκατάστασής τους. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις πολύ καλά οργανωμένες εγκαταστάσεις της BOSTIK ACADEMY TRAINING CENTER, τηρώντας ταυτόχρονα όλα τα μέσα προστασίας.

Τα μέλη της Ένωσης Πειραιά παρακολούθησαν και ενημερώθηκαν εκτενώς για τα νέας τεχνολογίας υβριδικά προϊόντα σφράγισης. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, να κάνουν εφαρμογή των υλικών σε πραγματικά δοκίμια και να αντιληφθούν τη διαφορετικότητα τους.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της BOSTIK HELLAS άκουσε τους προβληματισμούς του σύγχρονου κατασκευαστή και έδωσε λύσεις για την ορθή στεγανοποίηση των συστημάτων κατά το τελικό στάδιο της εγκατάστασης.

Η ΕΝΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της εταιρείας για τη φιλοξενία και τις γνώσεις που μετέδωσαν στους κατασκευαστές, ενώ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει με κάθε τρόπο τη συνεχιζόμενη αναβάθμιση των προσόντων για όλο το ανθρώπινο δυναμικό του κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.