ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL Cal “Tips n’ Tricks”: Νέος κύκλος σεμιναρίων για το καινοτόμο λογισμικό!

Η ALUMIL προχωρά στη διεξαγωγή επτά νέων διαδικτυακών σεμιναρίων με θέμα το προηγμένο λογισμικό ALUMIL Cal για την επεξεργασία, παραγωγή και κοστολόγηση κουφωμάτων.

 

Για την ALUMIL, η κατασκευαστική αριστεία δεν είναι απλώς ένα σύνθημα, αλλά διαχέεται σε κάθε πτυχή του Ομίλου και είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της εταιρικής κουλτούρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, φροντίζει να ενισχύει συνεχώς τις δεξιότητες του δικτύου των συνεργατών της και να τους παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να βελτιώνουν την ποιότητα των έργων τους.

Για να το επιτύχει αυτό η ALUMIL έχει ξεκινήσει μια σειρά από διαδικτυακά σεμινάρια με διάφορες θεματικές. Ένας νέος κύκλος σεμιναρίων που άνοιξε πρόσφατα είναι το “ALUMIL Cal Tips n’ Tricks”!

Τι είναι το “ALUMIL Cal Tips n’ Tricks”;

Πρόκειται για έναν κύκλο επτά διαδικτυακών σεμιναρίων, με θέμα το προηγμένο λογισμικό της ALUMIL για επεξεργασία, παραγωγή και κοστολόγηση κουφωμάτων, το ALUMIL Cal. Ο κύκλος των επτά webinars απευθύνεται στους κατασκευαστές της ALUMIL, που επιθυμούν να λάβουν επιπλέον γνώση πάνω στο καινοτόμο λογισμικό και να εκμεταλλευθούν στο έπακρο όλες τις δυνατότητές του.

Ποιες είναι οι θεματικές των επτά σεμιναρίων;

Τα επτά webinars είναι ειδικά σχεδιασμένα από τους ανθρώπους της ALUMIL Academy, ώστε μέσα σε μόλις 20 λεπτά, να δίνονται όλες οι χρήσιμες πληροφορίες στους συμμετέχοντες, με απλό και εύκολα κατανοητό τρόπο. Το κάθε webinar καλύπτει και μια διαφορετική θεματική. Έτσι, με την ολοκλήρωση του κύκλου, όσοι έλαβαν μέρος θα έχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για το λογισμικό ALUMIL Cal και την ορθή χρήση του.

Οι ενότητες είναι οι εξής:

  • 1ο Webinar – Γρήγορη και εύκολη κατασκευή παραθύρων
  • 2ο Webinar – Γρήγορη και εύκολη κατασκευή θυρών
  • 3ο Webinar – Κατασκευή του συστήματος της ALUMIL, SUPREMES700 (γωνιακό, monorail, σήτα)
  • 4ο Webinar – Γρήγορη και εύκολη κατασκευή υαλοπετασμάτων
  • 5ο Webinar – Οι αναφορές σας στο ALUMIL Cal
  • 6ο Webinar – Εκτίμηση έργου με το ALUMIL Cal, Μέρος 1ο
  • 7ο Webinar – Εκτίμηση έργου με το ALUMIL Cal, Μέρος 2ο

Συνεχής εκπαίδευση – Κορυφαίες κατασκευές

Ο κύκλος των επτά διαδικτυακών σεμιναρίων γύρω από το λογισμικό ALUMIL Cal και το μεγάλο εύρος των δυνατοτήτων του, εντάσσεται στη συνολική φιλοσοφία της ALUMIL για την ανάδειξη των συνεργατών της, μέσα από ολοκληρωμένα έργα που θα ξεχωρίζουν για την κορυφαία ποιότητα και τη μέγιστη λειτουργικότητά τους.

Τα συνεχώς εξελισσόμενα σεμινάρια της ALUMIL Academy, συμβάλλουν στη διεύρυνση των τεχνικών γνώσεων των κατασκευαστών – συνεργατών της εταιρείας. Αυτός είναι και ο απώτερος στόχος της ALUMIL, να διασφαλίζει ότι το προϊόν που φτάνει στον τελικό καταναλωτή, είναι αψεγάδιαστο και καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.