ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Δύο ακόμα σημαντικές βραβεύσεις για την εταιρεία στα Export Awards!

Μία ακόμη βράβευση έρχεται για την Europa ως επιστέγασμα της σταθερά επιτυχούς πορείας της σε επίπεδο εξαγωγών.

Για τέταρτη χρονιά η Europa αναγνωρίζεται ως μια σημαντική ελληνική εξαγωγική εταιρεία στα Export Awards 2021, που διοργανώθηκαν από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την ethos EVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr  και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Οι διακρίσεις της Europa ήταν Gold Βραβείο στην κατηγορία “Top Manufacturing Export Company” και Silver Βραβείο στην κατηγορία “Top Industrial Export Company”, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει στον τομέα των εξαγωγών, στην πορεία των τελευταίων ετών, αλλά και την προηγούμενη χρονιά. Τα βραβεία παρέλαβε ο Export Manager της Europa, Δημήτρης Σωτηρόπουλος.

Τα Greek Exports Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso στο Καβούρι, μαζί με το Greek Exports Forum, το συνέδριο – θεσμός για τον εξαγωγικό τομέα, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά και μέσω της πλατφόρμας LiveOn.

Οι συνεχείς βραβεύσεις στα βραβεία Export Awards αποτελούν την απόδειξη της επιτυχούς πορείας της Europa στον κλάδο των εξαγωγών, συμβάλλοντας σημαντικά στην εισροή συναλλάγματος στην εγχώρια οικονομία και τελικά στην ευημερία και ενίσχυση της χώρας συνολικά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.