ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η έκδοση Φεβρουαρίου κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και με το εξώφυλλό της αφιερωμένο στα κορυφαία αντικωνωπικά συστήματα της IDECO.

Η κορυφαία εταιρεία IDECO και οι εξαιρετικές της προϊοντικές της λύσεις φιλοξενούνται στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του aluminium magazine”.

Επιπρόσθετα στο τεύχος Φεβρουαρίου φιλοξενείται εκτενές άρθρο για την πορεία του εγχώριου κλάδου αλουμινίου την περσινή χρονιά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κλάδος κατέγραψε γενικευμένη άνοδο των πωλήσεων κατά 35-40% το 2021! Περισσότερες λεπτομέρειες και στοιχεία θα βρείτε στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού.

Μην παραλείψετε να διαβάσετε το πολυσέλιδο αφιέρωμα του “aluminium magazine” στα κιγκλιδώματα αλουμινίου. Οι καλύτερες λύσεις της αγοράς από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου παρουσιάζονται εκτενώς και σε πλήρη λεπτομέρεια.

Άκρως εντυπωσιακή όσον αφορά στην περίφραξη ενός χώρου είναι και η καινοτόμα λύση Open Air της ALUMINCO, μία εξαιρετική δημιουργία από γυαλί & αλουμίνιο που είναι μοναδικός συνδυασμός minimal σχεδιασμού, σύγχρονης αισθητικής και ανώτερης ποιότητας!

Τις κορυφαίες στιγμές της δυναμικής ελληνικής εταιρείας με την εντυπωσιακή διεθνή παρουσία θα βρείτε στο νέο τεύχος του “aluminium magazine”, σε ένα πλούσιο άρθρο που παρουσιάζει τα επιτεύγματα της ALUMIL κατά την περσινή χρονιά.

Ένα μεγάλο εύρος αναγκών του επαγγελματία και του τελικού χρήστη έρχεται να καλύψει η EUROPA, με τα συστήματα ρολών EUROPA 950 Hybrid και EUROPA 990 / 990 Hybrid, τα οποία παρουσιάζονται σε πλήρη λεπτομέρεια στο τεύχος Φεβρουαρίου.

Τρία κορυφαία συστήματα υαλοπετασμάτων προτείνει η EXALCO για την επένδυση των προσόψεων των κτιρίων. Τα συστήματα ALBIO 102, ALBIO 130 και ALBIO R50 καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος αναγκών και απαιτήσεων, δίνοντας λύση σε όλα τα δύσκολα τεχνικά ζητήματα.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.