ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Επίσκεψη μελών της στην Άρτα

Κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας βρέθηκε στην Άρτα στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του τοπικού Σωματείου.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Άρτας, η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κατασκευαστών Αλουμινίου & Ηλεκτροσυγκολλητών Άρτας, στην οποία παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας (ΠΟΒΑΣ), Θεόφιλος Παγιάτης, ο Γ΄ Αντιπρόεδρος, Βασίλειος Νικολέτας, καθώς και Μέλη του Σωματείου Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Άρτας, Θωμάς Μάστορας στο πλαίσιο της Συνέλευσης, καλωσόρισε τα Μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΒΑΣ και σύμφωνα με το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για τις πιστοποιήσεις των ηλεκτροσυγκολλητών, ενώ στη συνέχεια ο Πρόεδρος των φοροτεχνικών Άρτας – Φιλιππιάδας, Γεώργιος Θεοδόσης αναφέρθηκε σε φορολογικά θέματα και στην ηλεκτρονική τιμολόγηση.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης, αφού ευχαρίστησε θερμά για την πρόσκληση τον Πρόεδρο του Σωματείου Άρτας και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, προχώρησε στην ομιλία του εστιάζοντας σε θέματα που απασχολούν τον κλάδο όπως οι ανατιμήσεις των πρώτων υλών και η ακρίβεια, το πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021, οι συνεχείς προσπάθειες της Ομοσπονδίας για την εκπαίδευση και πιστοποίηση των συναδέλφων, καθώς και οι ανανεώσεις των πιστοποιητικών που αφορούν τα παντζούρια. Απάντησε σε ερωτήσεις των συναδέλφων και εξέφρασε την αγωνία του για την πορεία της αγοράς τους επόμενους μήνες, επισημαίνοντας ότι η Κυβέρνηση θα πρέπει να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης για επιχειρήσεις και νοικοκυριά προκειμένου να στηριχτεί η βιωσιμότητα τους.

Ο Γ’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βασίλειος Νικολέτας μίλησε για το Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ που θα λάβει χώρα στο Αγρίνιο 27 – 29 Μαΐου του τρέχοντος έτους, λέγοντας χαρακτηριστικά «σας περιμένουμε όλους». Ακολούθησε δείπνο και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, όπου η ΠΟΒΑΣ και ο Πρόεδρος στάθηκαν για άλλη μία φορά τυχεροί, κερδίζοντας το φλουρί.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ευχαρίστησε θερμά το Σωματείο της Άρτας για τη φιλοξενία και συνεχάρη τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. για την άρτια οργάνωση και υλοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, λαμβάνοντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.