ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Δυο χρυσά και τρία ασημένια βραβεία στα Aluminium in Architecture Awards!

Η πενταπλή βράβευση της ALUMINCO στα Aluminium in Architecture Awards είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως το στρατηγικό της πλάνο εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία!

Ακόμη 5 βραβεία προστίθενται στη λίστα των διακρίσεων της ALUMINCO το 2022. Η εταιρεία διακρίθηκε στα Aluminium in Architecture Awards,κερδίζοντας 2 χρυσά και 3 ασημένια βραβεία.

Χρυσό βραβείο για το “Plovdiv Plaza Mall” στην κατηγορία “Retail”

Συγκεκριμένα, με 2 χρυσά βραβεία διακρίθηκε η METALSKIN (θυγατρική του ομίλου ALUMINCO που ειδικεύεται στην κατασκευή αρχιτεκτονικών πλεγμάτων αλουμινίου) για το “Plovdiv Plaza Mall” στην κατηγορία “Retail” και για το κτίριο γραφείων “ΑΗΚ” στη Λάρνακα στην κατηγορία “Offices”.

Χρυσό βραβείο για το κτίριο γραφείων “ΑΗΚ” στη Λάρνακα στην κατηγορία “Offices”

Η ALUMINCO διακρίθηκε με 3 ασημένια βραβεία για το “30th Street Astoria NY Project” στην κατηγορία “Mixed Use”, για το “Brown Beach Corinthia Resort” στην κατηγορία “Reconstruction” και για το “Six Senses Resort Grenada” στην κατηγορία “Hotels/Resorts/Wellness/SpaCenter”.

Ασημένιο βραβείο για το “30th Street Astoria NY Project” στην κατηγορία “Mixed Use”

Είναι η δεύτερη χρονιά που η εταιρεία διακρίνεται στα Aluminium in Architecture Awards, καθώς πέρσι είχε λάβει βραβεία για το «Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης Μακεδονία» και για το “Soho City Montenegro”. Ο θεσμός αυτός είναι μια πρωτοβουλία της Boussias Communications με στόχο την ανάδειξη, την προβολή και τελικά τη βράβευση κορυφαίων αρχιτεκτονικών έργων με τη χρήση αλουμινίου.

Ασημένιο βραβείο για το “Brown Beach Corinthia Resort” στην κατηγορία “Reconstruction”

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Radisson Blu Park Hotel και παρευρέθηκαν καταξιωμένοι μηχανικοί, αρχιτέκτονες και ενδιαφερόμενοι του τομέα των κατασκευών. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων έγινε από πολυμελή ανεξάρτητη επιτροπή, που αποτελούνταν από επαγγελματίες του κλάδου.

Ασημένιο βραβείο για το “Six Senses Resort Grenada” στην κατηγορία “Hotels/Resorts/Wellness/SpaCenter”

Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Χρήστος Δίπλας, αρχιτέκτων μηχανικός ΕΜΠ, δήλωσε : «Θέλω να διατυπώσω πόσο τυχερός αισθάνομαι σήμερα σε αυτή την πανέμορφη γιορτή όταν στην πολύ κοντινή μας γειτονιά βλέπουμε κάθε μέρα κτήρια να ισοπεδώνονται. Κι αυτό πρέπει να μας δυναμώνει, ο καθένας στο δικό του πόστο, και να καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι, αυτός ο θεσμός για παράδειγμα των Aluminium in Architecture Awards, καθώς ανεβάζει την πίστα συνεργασίας μεταξύ των παραγόντων και του κοινωνικού συνόλου, ανάμεσα στις εταιρείες παραγωγής, ανάμεσα σε όσους κάνουν έρευνα, ανάμεσα στους μαστόρους και ανάμεσα στους σχεδιαστές, στους αρχιτέκτονες».

Ο Δ/ντής Marketing και Επικοινωνίας της ALUMINCO, Σπύρος Γριβέας

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας, Αργύρης Καρράς, επισήμανε «Το στρατηγικό πλάνο της ALUMINCO στοχεύει στην παροχή λύσεων που συνδυάζουν την εργονομία, την άνεση και την αισθητική με την καινοτομία. Η σημερινή βράβευση είναι για την ALUMINCO η απόδειξη πως το πλάνο της εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία εφόσον αναγνωρίζεται από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους του χώρου μας. Αυτή η εξέλιξη μας τιμά και μας ωθεί στην περαιτέρω διεύρυνση της σειράς των προϊόντων μας με σκοπό να δίνουμε όλο και περισσότερες λύσεις στους συνεργάτες μας».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.