ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Europa: Νέο μέλος στο Building Market Group του European Aluminium

Με προτεραιότητα την προώθηση του αλουμινίου στον ευρωπαϊκό χώρο, η Europa επιθυμεί να συμβάλλει με την ενεργή συμμετοχή της στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων του European Aluminium, προσφέροντας τεχνογνωσία και εμπειρία.

Το European Aluminium (πρώην Ευρωπαϊκή Ένωση Αλουμινίου) ιδρύθηκε το 1981 και εδρεύει στις Βρυξέλλες. Είναι ο πιο ουσιαστικός φορέας της βιομηχανίας αλουμινίου στην Ευρώπη. Συνεργάζεται ενεργά με τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων και την ευρύτερη κοινότητα ενδιαφερομένων για να προωθήσει τις εξαιρετικές ιδιότητες του αλουμινίου, να εξασφαλίσει την ανάπτυξη του κλάδου και να βελτιστοποιήσει τη συμβολή του μετάλλου στην αντιμετώπιση των προκλήσεων βιωσιμότητας της Ευρώπης. Η Europa εμφανίζεται πλέον στο Building Market Group του οργανισμού ανάμεσα σε περισσότερες από 95 μεγάλες βιομηχανίες του χώρου σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κατανοώντας πως σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι σημαντικότερες αποφάσεις της βιομηχανίας διαμορφώνονται σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, η Europa πήρε την στρατηγική απόφαση να γίνει μέλος του οργανισμού European Aluminium. Ο οργανισμός έχει τους ίδιους στόχους που διαχρονικά έχει επιλέξει η Europa να υπηρετήσει, όπως την ενδυνάμωση του αλουμινίου και των συναφών επαγγελμάτων στον ευρωπαϊκό χώρο, τη βελτίωση του προϊόντος σε όλα τα επίπεδα, την ενημέρωση του κοινού και των φορέων για τις ιδιότητες του προϊόντος, αλλά και την θέσπιση όρων βιώσιμης ανάπτυξης εντός των οποίων θα αναπτυχθεί ο κλάδος. Ο οργανισμός European Aluminium και η Europa στοχεύουν από κοινού να καταστήσουν το αλουμίνιο κυρίαρχο υλικό και στις δομικές κατασκευές.

Εδώ και 48 συναπτά έτη, η Europa επιλέγοντας να παράγει μόνο προϊόντα αλουμινίου, απέδειξε την αφοσίωσή της σε αυτό το υλικό, λαμβάνοντας δράσεις με στόχο να καταστήσει το αλουμίνιο κυρίαρχο υλικό στη συνείδηση του καταναλωτικού κοινού και του κατασκευαστικού κλάδου, με πρώτιστο μέλημά της τον σεβασμό τόσο στους προμηθευτές, όσο και στους πελάτες κατασκευαστές.

Με διαρκή προτεραιότητα την προώθηση και ενδυνάμωση του αλουμινίου στον ευρωπαϊκό χώρο, η Europa επιθυμεί να συμβάλλει με την ενεργή συμμετοχή της στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων του European Aluminium, προσφέροντας τεχνογνωσία και εμπειρία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.