ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Λύσεις για κάθε ανάγκη!

Η ALUMINCO διαθέτει τέσσερις σειρές συστημάτων για κάγκελα αλουμινίου που ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες αλλά έχουν κοινό χαρακτηριστικό τη μοναδική τους αισθητική και κατασκευαστική ποιότητα.

Η ALUMINCO διαθέτει τέσσερις σειρές συστημάτων για κάγκελα αλουμινίου που ικανοποιούν διαφορετικές ανάγκες αλλά έχουν κοινό χαρακτηριστικό τη μοναδική τους αισθητική και κατασκευαστική ποιότητα.

Fusion Line: Προηγμένα κάγκελα αλουμινίου

Η σειρά Fusion Line της ALUMINCO περιλαμβάνει μοντέρνες λύσεις που βρίσκονται σε αρμονία με το σύγχρονο αστικό περιβάλλον.

Orbit

Ασυναγώνιστο πλεονέκτημα πρωτότυπης σχεδίασης για στιβαρές αρχιτεκτονικές λύσεις κάγκελων, μοντέρνας γραμμής και υψηλής ασφάλειας. Ειδικές εφαρμογές διαχωριστικού ξενοδοχείων που ξεχωρίζουν για την αισθητική και τη λειτουργικότητά τους.

Elxis

Μοντέρνα σχεδίαση που αναδεικνύει την απλότητα των γραμμών, ιδανικό για χώρους με minimal design.

Προσφέρει πρωτότυπες λύσεις για μεγάλου μεγέθους ανοίγματα υαλοπίνακα, ενώ ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις υψηλές προδιαγραφές κατασκευών για απαιτητικά έργα.

Synthesis

Μοντέρνα αισθητική και αστείρευτη ποικιλία από συνδυασμούς προφίλ. Η ευκολία και ευελιξία στην κατασκευή αποτελεί σημείο αναφοράς, καθώς το 80% της κατασκευαστικής εργασίας των κάγκελων δύναται να υλοποιηθεί εντός του εργοστασίου.

  • Μινιμαλιστικός σχεδιασμός
  • Αξιόπιστη ασφάλεια
  • Εύκολη & γρήγορη εγκατάσταση
  • Τρεις τύποι. Απεριόριστες δυνατότητες
  • Πιστοποιημένο & εγκεκριμένο

Crystal line: Συστήματα στήριξης υαλοπίνακα, σύγχρονης αισθητικής & κορυφαίας στιβαρότητας

Το Crystal line ξεχωρίζει για τη μοναδική του σχεδίαση, την λειτουργικότητα και την ασφάλεια, προσφέροντας καινοτομίες που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες.

Προσφέρεται σε 3 βασικούς τύπους επιδαπέδιο, ενδοδαπέδιο και πλευρικό σε δάπεδο ή στηθαίο, με πολυάριθμες εξατομικευμένες επιλογές. Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις ανοδίωσης και ηλεκτροστατικής βαφής με τη δυνατότητα επιλογής κουπαστής διαφόρων σχημάτων.

Το πρωτοποριακό σύστημα Crystal line υπογράφει πάνω από 200 σύνθετα έργα σε όλο τον κόσμο, κερδίζει ολοένα έδαφος στη διεθνή αγορά, διεκδικεί και ολοκληρώνει έργα ειδικού βάρους και διακρίνεται μεταξύ άλλων για την πληρότητα των αυστηρότερων απαιτήσεων και προδιαγραφών που απαιτούνται για την υλοποίηση μεγάλων και σύνθετων έργων.

  • Ανεμπόδιστη θέα και αισθητική αναβάθμιση
  • Εξαιρετική αντοχή και αυξημένα επίπεδα ασφάλειας με πιστοποιημένες επιδόσεις για ελαφριά, μεσαία και υψηλών απαιτήσεων χρήση (≥ 3 KN/m)
  • Ρύθμιση υαλοπίνακα για τέλεια ευθυγράμμιση, με ή χωρίς κουπαστή
  • Ευρεία ποικιλία λύσεων και επιφανειακών επεξεργασιών
  • Εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση
  • Ιδανικό για σύγχρονες κατοικίες, ξενοδοχεία και εμπορικά

F50: Σειρά ανοδιωμένων κιγκλιδωμάτων αλουμινίου

Είκοσι διαφορετικοί τύποι συνδυάζουν απόλυτα τις στιβαρές φόρμες και τις επιθετικές αναλογίες των προφίλ σε ένα μοναδικά αντισυμβατικό και ταυτόχρονα μοντέρνο σύστημα κάγκελου.

Το σύστημα F50 Anodized line στηρίζεται σε μια απλή σχεδιαστική και κατασκευαστική αντίληψη: σε ένα σωληνωτό σύστημα από ανοδιωμένο ή ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο, που δένεται με ένα χαρακτηριστικό περίτεχνο τρόπο με συνδετήριους συνδέσμους και στηρίγματα, δημιουργώντας ένα αέρινο, υψηλής αισθητικής σύνολο. Τα μεταλλικά του στοιχεία συνδυάζονται αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν ένα εξαιρετικά όμορφο και ομοιογενές σύνολο.

Οι εφαρμογές του συστήματος F50 Anodized line είναι πάρα πολλές και προσφέρουν μοναδικές λύσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για μπαλκόνια, εσωτερικές και εξωτερικές σκάλες, περιφράξεις πισινών και δημόσιων χώρων.

  • Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Εξαιρετικά ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία
  • Υψηλή αισθητική
  • Χαμηλό κόστος εγκατάστασης
  • Ασφαλές και ανθεκτικό

Classic Line: Κλασσικά κάγκελα μοντέρνας αισθητικής

Οι λύσεις που προσφέρει η ALUMINCO με τη σειρά Classic Line καλύπτουν κάθε ανάγκη σε επίπεδο κλασσικών κιγκλιδωμάτων, τα οποία διαθέτουν όμως μοντέρνα αισθητική. Η σειρά συγκεντρώνει χαρακτηριστικά όπως ανθεκτικότητα, εύκολη τοποθέτηση, ποιότητα κατασκευής και ελάχιστες ανάγκες συντήρησης σε ένα πλούσιο πακέτο επιλογών.

Έκδοση CLS

Δέκα οκτώ διαφορετικά μοντέλα, που εκτείνονται από πάνω προς τα κάτω ή σχεδόν, ικανοποιούν κάθε επιθυμία και όλες τις απαιτήσεις όσον αφορά το σχεδιασμό και την ανθεκτικότητα, εξασφαλίζοντας μια αξιόπιστη λύση κιγκλιδώματος σε διαφορετικούς τομείς εφαρμογής.

Έκδοση AL-FLEX

Δέκα επτά διαφορετικά στοιχεία σχεδίασης, όπου κάθε στοιχείο μπορεί να επιμηκυνθεί ή να μειωθεί, και το ύψος του να αλλάξει παρέχοντας τη βάση για μια ολόκληρη οικογένεια κιγκλιδωμάτων.

Έκδοση PSATHA

Το ισχυρό σώμα του κιγκλιδώματος υπογραμμίζεται από τις μηχανικές ιδιότητες και την εσωτερική αντοχή του αλουμινίου, ενώ το εσωτερικό γέμισμα καλύπτεται από σχεδιαστικές παραστάσεις, προσθέτοντας χαρακτήρα και στυλ και μετατρέποντας το κιγκλίδωμα σε ένα έργο τέχνης. Ένα κιγκλίδωμα που στέκεται σαν ένα γλυπτό.

  • Ανθεκτικότητα και αντοχή
  • Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα
  • Εύκολη τοποθέτηση
  • Υψηλή ποιότητα κατασκευής
  • Ελάχιστες ανάγκες συντήρησης

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.