ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: «Διασφαλίζουμε τα έργα της ζωής σου… με τον μηχανισμό ανοιγοανάκλισης X-100»

Κλειδαριές και μηχανισμοί ασφάλειας με ιστορία 105 χρονών!

Ο μηχανισμός ανοιγοανάκλισης X-100 της DOMUS χρησιμοποιείται στα προφίλ αλουμινίου CAMERA EUROPEA.  Αποτελεί την ασφαλέστερη λύση για μονόφυλλα και δίφυλλα ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου. Διαθέτει μεταλλικούς σύρτες κλειδώματος με δυνατότητα ρύθμισης.

Ολοκληρωμένη συσκευασία σε μορφή ΣΕΤ

Ο πρωτοποριακός μηχανισμός της καταξιωμένης εταιρείας έχει ελεγχθεί στα εργαστήρια της DOMUS σε επαναλαμβανόμενους κύκλους λειτουργίας και αντοχής σε φορτία, βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων. Είναι εύκολος στην τοποθέτηση και τη ρύθμιση, ενώ προσφέρει άψογη και ομαλή λειτουργία. Διαθέτει μέρη από ζάμακ και αλουμίνιο. Συγκεκριμένα ο X-100 διαθέτει:

  • Ανοξείδωτο ψαλίδι.
  • Σπανιολέτα με αντιμικροβιακή επεξεργασία & ηλεκτροστατική βαφή.
  • Άνω μεντεσέ ανάκλισης με ηλεκτροστατική βαφή.
  • Ρυθμιζόμενο κάτω μεντεσέ ανάκλισης (αριστερά-δεξιά και πάνω-κάτω), με ηλεκτροστατική βαφή.
  • Συνεργαζόμενα μέρη από ζαμάκ με ειδική επιμετάλλωση κράματος ψευδαργύρου-νίκελ για υψηλή αντοχή στη διάβρωση και τη θερμότητα.
  • Πλαστικά μέρη από ειδικό υλικό για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.