ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

TEΧNΗ: Κυκλοφόρησαν οι νέοι κατάλογοι πορτών πάνελ

Με νέες απεικονίσεις των πορτών και περισσότερα από 450 πρωτότυπα μοντέρνα, κλασσικά και παραδοσιακά σχέδια έρχονται οι νέοι κατάλογοι.

Κυκλοφόρησαν δύο νέοι κατάλογοι ΤΕΧΝΗ, για πάνελ κουφωμάτων αλουμινίου και κουφωμάτων PVC. Με νέες απεικονίσεις  των πορτών, με περισσότερα από 450 πρωτότυπα μοντέρνα, κλασσικά και παραδοσιακά σχέδια και με πολλές επιλογές υάλωσης: με καϊτια, κάγκελα και εδικές τεχνοτροπίες τζαμιών.

Ο κατάλογος αλουμινίου περιέχει τις καθιερωμένες σειρές Optimum, Press, Ιnox και Παραδοσιακών panel. Αντίστοιχα, ο κατάλογος των πλαστικών περιέχει της σειρές ABS, PVC, Combo Renolit, HPL και PVC Economy panel.

Οι νέοι κατάλογοι της εταιρίας είναι διαθέσιμοι στους συνεργάτες της ΤΕΧΝΗ αλλά και σε ηλεκτρονική μορφή στο web site της εταιρείας, www.tehni.eu.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.