ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ Πειραιά: Ημερίδα για τις τελευταίες εξελίξεις στις κατασκευές αλουμινίου στις 04/05

Την Τετάρτη 04 Μαΐου και ώρα 17:00 η ΕΝΚΑΣ Πειραιά διοργανώνει ειδική ημερίδα με θέμα «Εξελίξεις και προκλήσεις στον κλάδο Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου».

Η Ένωση Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Πειραιά (ΕΝΚΑΣ Πειραιά) διοργανώνει ημερίδα με θέμα «Εξελίξεις και προκλήσεις στον κλάδο Δομικών Κατασκευών Αλουμινίου και Σιδήρου» και την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.

Στην ημερίδα συμμετέχουν Κατασκευαστές Αλουμινίου, Βιομηχανίες Αλουμινίου, Έμποροι, Εταιρείες με εξαρτήματα, Πόρτες, Ρολά – Γκαραζόπορτες, Μηχανήματα. Κάγκελα, Αντικωνωπικά Συστήματα, Βαφείς και Πούδρες Βαφής.

Η ημερίδα θα λάβει χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας (Π. Τσαλδάρη 18, Νίκαια) την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 17:00.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.