ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Σταθερά δίπλα στους συνεργάτες της!

Η οικογένεια της ALUMINCO ανοίγει το σπίτι της και συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τον θεσμό “Open Days”.

Η ALUMINCO με στόχο την ενημέρωση στις νέες εξελίξεις και εφαρμογές της εταιρείας συνεχίζει τον θεσμό “Open Days”, μια σειρά εξειδικευμένων in-house συναντήσεων. Σε συνεργασία με τον εμπορικό συνεργάτη ΟΒΑΛΕ, η ALUMINCO είχε τη χαρά και την τιμή να υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις της συνεργάτες-κατασκευαστές της εταιρείας από την περιοχή της Κέρκυρας.

Καθώς η παραγωγική δραστηριότητα της ALUMINCO βρίσκεται σε ισχυρή τροχιά ανάπτυξης, η εταιρεία επιδιώκει να είναι κοντά στους συνεργάτες της, φροντίζοντας να τους ενημερώνει πάνω στις νέες εφαρμογές και καινοτομίες αλλά και τις διαρκείς αναβαθμίσεις των προϊόντων της.

Με στόχο τη συνεχή πληροφόρηση αλλά και την ενίσχυση των σχέσεων με το δίκτυο πωλήσεων, η δυναμικά αναπτυσσόμενη διέλαση επιδιώκει τη διοχέτευση τεχνικών γνώσεων και την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών και εμπορικών δυνατοτήτων των συνεργατών της.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους της παραγωγής, ενώ μεγάλη έμφαση δόθηκε στις επενδύσεις που έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται σε εξοπλισμό βέλτιστης τεχνολογίας. Ακολούθησαν προϊοντικές παρουσιάσεις πάνω στις αναβαθμίσεις των προϊόντων, με τα νέα συστήματα της εταιρείας να κερδίζουν όλες τις εντυπώσεις!

Η ημέρα έκλεισε με ένα χαλαρό γεύμα, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι μοιράστηκαν τις εντυπώσεις και τις απόψεις τους. Επιπρόσθετα στους συνεργάτες δόθηκαν αναμνηστικά δώρα και υλικό από την ALUMINCO.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.