ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Ενίσχυση της συνεργασίας με τις TRIMORE & XTERRA Greece για το 2022

Η ΕΤΕΜ θα είναι παρούσα σε όλα τα αθλητικά events που έχουν προγραμματιστεί από τις δύο εταιρείες για το 2022.

Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό, η ΕΤΕΜ ενώνει, ακόμα μια φορά, τις δυνάμεις της με την TRIMORE και την XTERRA.

Το XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon, θα πραγματοποιηθεί φέτος 15-17 Απριλίου, για 9η φορά, βάζοντάς τo στον χάρτη των πιο συναρπαστικών εμπειριών, τις οποίες μπορεί να ζήσει ένας αθλητής στην Ακτή Βουλιαγμένης. Πλήθος αθλητών έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στη διοργάνωση, ενώ το “παρών” στην εκκίνηση θα δώσουν μεταξύ άλλων και παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Η ΕΤΕΜ θα είναι παρούσα σε όλα τα events που έχουν προγραμματιστεί για το 2022 στην Ακτή Βούλας Βουλιαγμένης (XTERRA), καθώς και στην Καστοριά, Ρέθυμνο και Ύδρα (TRIMORE). Η καταξιωμένη διέλαση θα στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών, καθώς η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στον σκοπό, που επιδεικνύουν οι συμμετέχοντες κάθε φορά, οδηγεί την εταιρεία να στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Οι διοργανώσεις της TRIMORE & XTERRA Greece εντυπωσιάζουν διαχρονικά εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για το αγωνιστικό κομμάτι και τις συγκινήσεις που προσφέρουν, αλλά και για τις μαγευτικές τοποθεσίες που φιλοξενούνται.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.