ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Χρυσός Χορηγός της ημερίδας του DOMa με τον Juan Herreros

Η ALUMIL πρωτοστάτησε σε μία ακόμα αρχιτεκτονική εκδήλωση του DOMa, με κεντρικό ομιλητή τον διακεκριμένο αρχιτέκτονα Juan Herreros.

Για ακόμα μία χρονιά, η ALUMIL συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στην ημερίδα που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος φορέας σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa, με κεντρικό ομιλητή τον διεθνώς αναγνωρισμένο και βραβευμένο Ισπανό αρχιτέκτονα Juan Herreros. Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην Αθήνα, στο πλαίσιο της νέας σειράς εκδηλώσεων του DOMa, με διαλέξεις διακεκριμένων αρχιτεκτόνων από όλο τον κόσμο.

Καθηγητής στη Σχολή Αρχιτεκτονικής της Μαδρίτης και στο GSAPP του Πανεπιστημίου Columbia, αλλά και ιδρυτής του βραβευμένου αρχιτεκτονικού γραφείου estudio Herreros με εγκαταστάσεις στη Μαδρίτη, τη Νέα Υόρκη και την Πόλη του Μεξικού, ο Juan Herreros μίλησε στους συμμετέχοντες για «Τα πολιτιστικά ιδρύματα που έχουμε ανάγκη» (“The institutions we need”), εστιάζοντας στο θέμα της διαμόρφωσης των κοινόχρηστων χώρων τριών μουσείων σε Μπουένος Άιρες, Μαδρίτη και Όσλο. Ο διακεκριμένος αρχιτέκτονας τόνισε την ανάγκη ανάδειξης του δημόσιου χαρακτήρα των πολιτιστικών ιδρυμάτων, με στόχο να γίνουν πιο ανοιχτά, οικεία και δημοκρατικά, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των πολιτών.

Ο Juan Herreros επισκέφθηκε το stand της ALUMIL, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το σύστημα SMARTIA M450

Μετά την ενδιαφέρουσα ομιλία του, ο Juan Herreros επισκέφθηκε το stand της ALUMIL, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το προηγμένο σύστημα νέας γενιάς συρόμενων/ανασυρόμενων κουφωμάτων SMARTIA M450, ένα σύστημα minimal σχεδίασης -με στενό γάντζο μόλις 25 χιλ.- και υψηλών επιδόσεων θερμομόνωσης που ανταποκρίνεται στις απαιτητικές προδιαγραφές των σύγχρονων κτιρίων.

Με όραμα την κατασκευαστική αριστεία μέσα από την ανάπτυξη και παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου υψηλής ποιότητας, τεχνολογίας και αισθητικής, η ALUMIL έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία ακόμα αρχιτεκτονική εκδήλωση του DOMa, στηρίζοντας έμπρακτα, όπως εδώ και πολλά χρόνια, μια δράση που στόχο έχει την τροφοδότηση του δημόσιου διαλόγου για τη σύγχρονη αρχιτεκτονική.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.