ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ALUMIL: Πληθώρα συστημάτων της στο κτίριο FÖRENA του Μανχάταν!

Στην περιοχή Τσέλσι, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, υψώνονται οι 12 όροφοι ενός νέου προηγμένου οικιστικού κτιρίου που βρίσκεται στο 540 Sixth Avenue. Πρόκειται για το FÖRENA, τη νέα πρόταση κατοικιών που φέρνει νέα πνοή στο αστικό τοπίο της περιοχής.

Το FÖRENA, σχεδιασμένο από τους Morris Adjmi Architects, ακολουθεί φαινομενικά μια συντηρητική προσέγγιση, η οποία όμως στο ανώτερο κτιριακό μέρος ανατρέπεται. Εκεί, ο κτιριακός όγκος γίνεται η βάση για τον σχηματισμό κλιμακωτών βεραντών, εξοπλισμένων με σύνθετα πάνελ αλουμινίου της ALUMIL για επένδυση τοιχοποιίας.

Στο εσωτερικό του κτιρίου, συναντούμε 50 διαμερίσματα με ένα, δύο ή τρία δωμάτια. Μερικά από αυτά διαθέτουν ιδιωτικό εξωτερικό χώρο, ενώ όλα τους είναι επιπλωμένα με βάση τη Σκανδιναβική αισθητική, που επιτάσσει λειτουργικότητα και άνεση. Οι χώροι των διαμερισμάτων λαμβάνουν στο έπακρο το φυσικό φως, καθώς τα εκτεταμένα ανοίγματα παραθύρων υποστηρίζονται άψογα από το σύστημα SUPREME S77 και την έκδοση S77 PHOS με τη δυνατότητα κρυφού φύλλου. Παράλληλα, το αποτέλεσμα συμπληρώνεται από το SMARTIA S560 LT, ένα στιβαρό ανασυρόμενο σύστημα, που συμβάλλει με τη σειρά του στην ενίσχυση του φυσικού φωτισμού, ενώ η συγκεκριμένη έκδοση (LT), παρέχει εύκολη πρόσβαση, λόγω της χρήσης χαμηλού οδηγού (κατωκάσι).

Για ακόμα μια φορά, ο πλουραλισμός των προϊοντικών λύσεων της ALUMIL, αποδεικνύεται ιδανικός για δύσκολα και απαιτητικά έργα. Το FÖRENA, στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, συνιστά μια πρόταση σύγχρονης διαβίωσης, που βελτιώνει την καθημερινότητα όσων επιλέξουν να ζήσουν σε αυτό.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.