ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΠΟΒΑΣ: Το αναλυτικό πρόγραμμα του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου Κατασκευαστών (27/05)

Με κεντρικό σύνθημα «Το Μέλλον ανήκει στον Κλάδο και στους Κατασκευαστές» θα πραγματοποιηθεί το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών της ΠΟΒΑΣ στην πόλη του Αγρινίου και συγκεκριμένα στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΠΟΒΑΣ) διοργανώνει, το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup που έχουν αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη του Συνεδρίου. Το Παπαστράτειο Μέγαρο, Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο, ένα μεγαλοπρεπές κτίριο, πραγματικό κόσμημα της πόλης του Αγρινίου, θα φιλοξενήσει το σημαντικότερο γεγονός του Κλάδου.

Θεματολογία Συνεδρίου

Το τριήμερο θα συζητηθούν επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον Κλάδο όπως:

  • Εθνικές & Ευρωπαϊκές πολιτικές για την εξοικονόμηση ενέργειας στον κτιριακό τομέα και την Αειφόρο Ανάπτυξη.
  • Κλαδικά και τεχνικά θέματα με ταυτόχρονη διεξαγωγή θεματικών εργαστηρίων.
  • Εκπαίδευση και Πιστοποιήσεις στον Κλάδο.
  • Καινοτομίες και μετασχηματισμός των επιχειρήσεων στη νέα εποχή.
  • Θέματα γενικού ενδιαφέροντος, καθημερινότητα των Επιχειρήσεων του Κλάδου

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Το Συνέδριο

Στο μεγάλο γεγονός, που πραγματοποιείται από την Παρασκευή έως την Κυριακή 27-29 Μαΐου 2022, θα δώσουν το «παρών» Κατασκευαστές, Βιομηχανίες και Επαγγελματίες του Κλάδου, Αρχιτέκτονες και Μηχανικοί, Φορείς και Σωματεία – Μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα, ευελπιστώντας ότι και αυτή η διοργάνωση θα αποτελέσει την αρχή για ένα γόνιμο και δημιουργικό διάλογο που θα συμβάλει στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Κλάδου.

Οι Κατασκευαστές, οι Επαγγελματίες και οι Φορείς του Κλάδου θα συγκεντρωθούν στο Αγρίνιο με σκοπό να αναδείξουν μείζονα θέματα και να αφυπνίσουν όλες τις δημιουργικές δυνάμεις που ενδιαφέρονται και αγωνιούν για τη βιώσιμη ανάπτυξη του Κλάδου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΒΑΣ, η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, οι Επιστημονικοί Συνεργάτες της ΠΟΒΑΣ, ο Σύλλογος Κατασκευαστών Αλουμινίου & Σιδήρου της Αιτωλοακαρνανίας θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, το Δήμο Αγρινίου, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, τα Σωματεία – μέλη της ΠΟΒΑΣ και Εκπαιδευτικά Ιδρύματα προκειμένου να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του 3ήμερου Συνεδρίου των Κατασκευαστών όλες οι σημαντικές εξελίξεις που επηρεάζουν τον Κλάδο του Αλουμινίου και του Σιδήρου.

Το Συνέδριο τελεί υπό την Αιγίδα της ΓΣΕΒΕΕ και του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, με την ταυτόχρονη Υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ).

Με live streaming οι διεργασίες του 8ου Συνεδρίου!

Το Συνέδριο φέτος διεξάγεται με υβριδική μορφή, παρέχοντας παράλληλα και υπηρεσία διαδικτυακής μετάδοσης (live streaming) για τους εγγεγραμμένους συνέδρους από όλη την Ελλάδα.

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους και να λάβουν διαρκή ενημέρωση για το Συνέδριο, καθώς η σελίδα θα ανανεώνεται συχνά.

http://povas8.profilgroup.gr/

Χορηγοί

Το Συνέδριο στηρίζουν έως τώρα με την χορηγία τους οι παρακάτω Βιομηχανίες και Εταιρείες του Κλάδου:

Διακεκριμένοι Χορηγοί: Europa, Alumil, Aluminco, Elvial, Exalco, Etem, Ideco

Μεγάλοι Χορηγοί: Metaloumin, NXS, Panidis, Tehni, Analko, Neokem, Verpan, Rolka, Thiral, MetalPlus, Doukas, Συνοδιάς, PowerLock.

Χορηγοί: Viomal, AkzoNobel, Rozos, Vergina, NeWin, Aluplast, Aluxal, Σιγγιρίδης – Μυλωνάς, ΤhemelioSoftware, G-S, Global Samaras.

Υποστηρικτές: ElvalColour, Domus.

Χορηγοί Επικοινωνίας: ProfilEnergy, profilnet.gr, Aluminium Magagine, alunet.gr, κτίσμα+αλουμίνιο, aludata.gr, Econ³, Themelio Software, Be2green.

Συμμετέχουν και στηρίζουν: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, Δήμος Αγρινίου, ΤΕΕ Περιφερειακό τμήμα Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Αιτωλοακαρνανίας, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, ΚΑΠΕ, Σύνδεσμος Εμπόρων Αλουμινίου Αττικής.

Με την συνεργασία του Συλλόγου Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου Νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση με όλα τα νέα προϊόντα και τις καινοτομίες των Βιομηχανιών και εταιρειών του κλάδου.

Διοργάνωση: ΠΟΒΑΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινίου – Σιδήρου)

Οργάνωση: Profilmedia, Profilgroup

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.