ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Σύγχρονη πέργκολα υψηλής αισθητικής SMARTIA PG115P ITHACA

Η νέα βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG115P ITHACA της ALUMIL διαθέτει εξαιρετικές επιδόσεις και ξεχωρίζει για τη μοντέρνα σχεδίασή της.

Η πέργκολα αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο ενός εξωτερικού χώρου, καθώς καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη λειτουργικότητα και την αισθητική του. Η νέα βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG115P ITHACA της ALUMIL παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις και ξεχωρίζει για τη μοντέρνα σχεδίασή της.

Αξιοπιστία σε επιδόσεις και αισθητική

Η βιοκλιματική πέργκολα SMARTIA PG115P ITHACA χαρακτηρίζεται από υψηλά επίπεδα στεγάνωσης, που κρατούν τον χώρο κάτω από την πέργκολα απόλυτα στεγνό, ενώ το εξαιρετικό σύστημα απορροής οδηγεί με απλό και αποτελεσματικό τρόπο τα όμβρια ύδατα προς τα κάτω μέσω των κολόνων. Παράλληλα, ο minimal σχεδιασμός, χωρίς εμφανή σημεία σύνδεσης, συνεισφέρει σε ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Κορυφαία στιβαρότητα και ευκολία τοποθέτησης

Η κορυφαία στιβαρότητα της νέας πέργκολας επιτρέπει μονές κατασκευές μεγάλων διαστάσεων, χωρίς προβλήματα ως προς την ανεμοπίεση (μέγιστες διαστάσεις: 3.0 μ. ύψος με 4.0 μ. πλάτος και 5.0 μ. προβολή, 20 τ.μ.). Ο αρθρωτός της σχεδιασμός συμβάλλει στην ευκολία τοποθέτησης και εγγυάται ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Απόλυτος έλεγχος του εξωτερικού χώρου

H SMARTIA PG115P ITHACA δεν είναι απλώς μια ακόμη πέργκολα. Πρόκειται για μια μοναδική πρόταση, που φέρνει τον χρήστη στο επίκεντρο, δίνοντάς του τον έλεγχο της καθημερινής του διαβίωσης στον εξωτερικό χώρο του. Άλλωστε, εκεί βασίστηκε και ο σχεδιασμός του καινοτόμου συστήματος περιστροφής περσίδων, που προσφέρει μια σχεδόν αθόρυβη λειτουργία, για ρυθμιζόμενη σκίαση υψηλού επιπέδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.