ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

DOMUS: Η λέξη κλειδί… για την ασφάλειά σας!

Η εταιρεία DOMUS δραστηριοποιείται στον χώρο των κλειδαριών και μηχανισμών ασφαλείας, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία χάρη στην πλούσια ιστορία της που εκτείνεται σε μία περίοδο 106 ετών!

Η εταιρεία DOMUS λανσάρει μία νέα δυναμική εταιρική καμπάνια με κύριο σλόγκαν τη φράση «διασφαλίζουμε τα έργα της ζωής σου».

Το προσωπικό έργο κάθε επαγγελματία και ιδιώτη, έχει ακριβώς την ίδια αξία και για τους ανθρώπους της DOMUS. Με οικογενειακή παράδοση σε θέματα ασφάλειας, στη DOMUS γνωρίζουν πολύ καλά τι αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό και συνεχίζουν αδιάλειπτα να καινοτομούν σε μηχανισμούς ασφάλειας με προηγμένη τεχνολογία, προσφέροντας σιγουριά και ξεγνοιασιά ότι τα πάντα θα δουλεύουν όπως πρέπει.

Τα προϊόντα της DOMUS συμβάλλουν στη συνολική ποιότητα διαβίωσης, διασφαλίζοντας κάθε άνοιγμα ενός χώρου και προσφέροντας μία πιο άνετη ζωή. Εξασφαλίζουν την καθημερινότητα του τελικού καταναλωτή και πληρούν στον μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις του για ασφάλεια και ηρεμία.

Γιατί κανένα κούφωμα ή παράθυρο δεν είναι ολοκληρωμένο, αν δεν έχει κλειδαριές DOMUS!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.