ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Χορηγός στο SHARE Athens 2022

Η ALUMIL, πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον κομβικό ρόλο των αρχιτεκτόνων και προάγουν την ανταλλαγή ιδεών, είναι χορηγός στο SHARE Athens 2022 που πραγματοποιείται στο Μουσείο Μπενάκη 12/05/22.

Την Πέμπτη 12 Μαΐου, θα λάβει χώρα στο Μουσείο Μπενάκη η τέταρτη συνάντηση του SHARE Athens, του Διεθνούς Φόρουμ για την Αρχιτεκτονική, που συνδιοργανώνεται από τον φορέα SHARE Architects και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής.

Σημαντικές προσωπικότητες της ελληνικής και διεθνούς αρχιτεκτονικής σκηνής, καθώς και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της δόμησης και της τεχνολογίας κτιρίων, θα δώσουν το παρών, συζητώντας για τις προκλήσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και τις απαντήσεις που καλείται να δώσει σε καίρια ζητήματα της εποχής μας.

Η ALUMIL, πάντα αρωγός σε πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τον κομβικό ρόλο των αρχιτεκτόνων και προάγουν την ανταλλαγή ιδεών και προτάσεων, θα είναι Main Partner της διοργάνωσης, στηρίζοντας έμπρακτα τον θεσμό.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.