ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA THE LAB: Ολοκλήρωση του Γ’ κύκλου και εκκίνηση του Δ’ κύκλου με άνοιγμα στην επαρχία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Γ’ κύκλος του EUROPA THE LAB για κατασκευαστές από την Αττική, Εύβοια και Βοιωτία, ενώ ήδη ξεκίνησε ο Δ’ κύκλος με κατασκευαστές από την Πελοπόννησο.

Το EUROPA THE LAB ολοκλήρωσε τον Γ’ Κύκλο μαθημάτων, με τις τελικές εξετάσεις που δόθηκαν στις εγκαταστάσεις της Europa από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα κατασκευαστές.

Τον Γ’ Κύκλο παρακολούθησαν 20 κατασκευαστές από τις περιοχές Αττικής, Εύβοιας και Βοιωτίας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 55 ώρες μαθημάτων, στo πλαίσιο των οποίων πραγματοποιήθηκε και ξενάγηση των μαθητευομένων στους χώρους του εργοστασίου, οι οποίοι παρακολούθησαν την παραγωγική διαδικασία από κοντά.

Στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν για την Πιστοποίηση του EUROPA THE LAB, επιτυχία σημείωσαν οι 19 από τους 20 κατασκευαστές.

Ο Δ’ Κύκλος ξεκίνησε με κατασκευαστές από την Περιφέρεια της Πελοποννήσου. Τα μαθήματα ξεκίνησαν στις αρχές Μαΐου, ενώ παράλληλα έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι αιτήσεις του Ε’ Κύκλου. Στον Δ’ Κύκλο συμμετέχουν 25 κατασκευαστές αλουμινίου και τα μαθήματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στο τέλος Μαΐου.

Για ακόμη μια φορά στα εγκαίνια παρευρέθηκαν όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη της Europa, καθώς επίσης και ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ, Θεόφιλος Παγιάτης. Η κα Σιγανού στην εισαγωγική της εισήγηση επεσήμανε στους κατασκευαστές τον στόχο και τη λειτουργία του προγράμματος, ενώ ο κ. Παγιάτης στη συνέχεια επεσήμανε τη σημασία που έχει για όλο τον κλάδο η ανάπτυξη των επαγγελματιών και η συμμετοχή τους στα συλλογικά όργανα.

Η υπεύθυνη του προγράμματος EUROPA THE LAB, Γιώτα Σιγανού

Ο Δ/ντής Πωλήσεων της Europa, κ. Τάρλας τόνισε την επιτυχία του προγράμματος, αφού ήδη έχουν ολοκληρωθεί τρεις κύκλοι εκπαιδευόμενων και ήδη δρομολογούνται νέοι, με τις αιτήσεις να ξεπερνούν τις αρχικές προσδοκίες κατά πολύ. Τέλος ο επιστημονικός υπεύθυνος του προγράμματος, κ. Λαμπρακόπουλος, για άλλη μια φορά μίλησε στη γλώσσα των κατασκευαστών για όσα θα έχουν να αποκομίσουν από το πρόγραμμα.

Ο Δ/ντής Πωλήσεων της Europa, Ανέστης Τάρλας

Η Europa αντιλαμβάνεται την ανάπτυξη του κλάδου ως ένα ζητούμενο που αφορά κάθε κατασκευαστή, σε κάθε άκρη της Ελλάδας, και για αυτό έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση και στους κατασκευαστές της Επαρχίας, οι οποίοι ήδη από τον Α’ Κύκλο είχαν εκδηλώσει έντονα το ενδιαφέρον τους για το πρόγραμμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.