ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

H καρδιά του κατασκευαστικού κλάδου χτυπάει στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ!

Με τις συμμετοχές των εκθετών και το ενδιαφέρον γενικότερα να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022 μεγαλώνει ακόμη περισσότερο σε μέγεθος και ενσωματώνει στις διεργασίες της σε αποκλειστική αίθουσα την κλαδική έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022.

Με δεδομένη την επανεκκίνηση της αγοράς, οι επαγγελματίες του κλάδου της οικοδομής, των κατασκευών, των υλικών και του design δίνουν ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 14 έως και τις 16 Οκτωβρίου 2022, καθιστώντας την έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022 ως το σημαντικότερο γεγονός του κατασκευαστικού κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επαγγελματίες του κλάδου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για οτιδήποτε έχει σχέση με την κατασκευή νέων κτηρίων, την ανακαίνιση, αλλά και να δουν από κοντά νέα προϊόντα και καινοτόμες τεχνολογίες. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων, υλικών, συστημάτων και υπηρεσιών, οι εκθέτες παρουσιάζουν τις λύσεις του μέλλοντος, αναδεικνύοντας την έκθεση ως ένα εξαιρετικό επαγγελματικό εργαλείο.

Με τις συμμετοχές των εκθετών και το ενδιαφέρον ξένων αγοραστών και επισκεπτών να έχουν ήδη ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, η φετινή έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022 μεγαλώνει ακόμα περισσότερο σε μέγεθος. Για το λόγο αυτό, η διοργανώτρια εταιρεία έχει αφιερώσει τρεις αίθουσες για τη διεξαγωγή της έκθεσης, αναβαθμίζοντας την εμπειρία και τις δυνατότητες για εκθέτες και επισκέπτες.

Η μία αίθουσα θα είναι αποκλειστικά προορισμένη για την παράλληλη έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ 2022, τη μοναδική έκθεση για το αλουμίνιο που συγκεντρώνει ξανά ολόκληρη την αγορά του κλάδου. Οι υπόλοιπες δυο αίθουσες αφορούν την ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022, προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάθε εκθέτη να αναδείξει τα προϊόντα του και σε κάθε επισκέπτη να βρει αυτό που αναζητά, σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον, κατάλληλο για επιχειρηματικότητα και δικτύωση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένες εκδηλώσεις από φορείς και καταξιωμένους επαγγελματίες, προσφέροντας τεχνογνωσία και υψηλού επιπέδου ενημέρωση πάνω στις νέες τάσεις και στις προοπτικές.

Παράλληλα, η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το ρόλο της ως ιδανική πλατφόρμα για την προώθηση επιχειρηματικής εξωστρέφειας, διευρύνει το ήδη επιτυχημένο Πρόγραμμα Φιλοξενίας Ξένων Αγοραστών (Hosted Buyers Programme). Με αυτό, μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, από τουλάχιστον 21 χώρες υψηλής αγοραστικής σημασίας, συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες. Έτσι, οι εκθέτες της έκθεση γίνονται μέρος ενός διεθνούς επιχειρηματικού δικτύου, αυξάνουν την εξαγωγική τους δραστηριότητα και ισχυροποιούν την παρουσία τους στην αγορά, αξιοποιώντας πλήρως τις δυνατότητές τους.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ, με συνέπεια και επαγγελματισμό, γίνεται αιχμή του δόρατος στην ανάκαμψη του κατασκευαστικού κλάδου και προσφέρει τις εμπορικές ευκαιρίες που χρειάζεται ο κάθε επαγγελματίας.
Γιατί το ευοίωνο μέλλον χτίζεται πάνω σε σταθερά θεμέλια.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.