ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

nZEB Roadshow: Δωρεάν δράσεις για τα κτίρια σχεδόν μηδενικής ενεργειακής κατανάλωσης

Στην όμορφη πόλη της Καβάλας θα βρίσκεται από 02 έως 05 Ιουνίου το ευρωπαϊκό πρόγραμμα nZEB Roadshow και οι πλούσιες δράσεις του για τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας.

Στην Καβάλα, θα βρεθεί για τέσσερις ημέρες από το 2 έως 5 Ιουνίου το ευρωπαϊκό πρόγραμμα nZEB Roadshow, με δωρεάν εκδηλώσεις και εξειδικευμένα εργαστήρια για το κοινό αλλά και για εξειδικευμένους μηχανικούς, τεχνικούς και φοιτητές σχετικά με τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας.

Οι εξειδικευμένες δράσεις απευθύνονται σε μηχανικούς (αρχιτέκτονες μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς) και σε όλες τις ειδικότητες που σχετίζονται με την ενέργεια και την κατασκευή (τεχνικοί, κατασκευαστές, εταιρείες παραγωγής/εμπορίας παθητικών συστημάτων). Όλες οι εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ LUCY.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα υπάρχουν εκθέσεις υλικών και συστημάτων από καταξιωμένες εταιρείες του κατασκευαστικού κλάδου, καθώς και πρακτικές επιδείξεις και εφαρμογές σε πραγματικό χρόνο.

Είτε είστε μηχανικός ή τεχνικός ή απλώς κάτοικος της περιοχής και έχετε την περιέργεια να μάθετε τι είναι το κτίριο nΖΕΒ, σίγουρα κάποια από τις εκδηλώσεις θα έχει ενδιαφέρον για εσάς ή για τα παιδιά σας. Σε κάθε περίπτωση τα στελέχη του ΕΙΠΑΚ θα είναι εκεί πρόθυμα για συζήτηση, ενημέρωση, κατάρτιση και παιχνίδια.

Όλες οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, της Τράπεζας της Ελλάδος και έχουν ως στόχο, οι ειδικοί και το ευρύ κοινό να γνωρίσουν από κοντά τα Κτίρια Σχεδόν Μηδενικής Κατανάλωσης Ενέργειας και το πρότυπο του Παθητικού Κτιρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες & εκδήλωση συμμετοχής, κάντε κλικ εδώ.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Πέμπτη 02.06:

8.30 – 14.30: Επίσκεψη σχολείων

17.00 – 20.00: Διαδραστικό Workshop Τεχνικών και Μηχανικών «Παθητικά κτίρια και η κατασκευή τους, θερμομόνωση, τοποθέτηση κουφωμάτων, αεροστεγανότητα, θερμογέφυρες»

Παρασκευή 03.06:

8.30 – 14.30: Επίσκεψη σχολείων

17.00 – 20.00:  Workshop για Μηχανικούς και Τεχνικούς: «Όλα όσα θέλεις να μάθεις για τον Μηχανικό Αερισμό, τις Αντλίες Θερμότητας και το κόστος κατασκευής του Παθητικού Κτιρίου»

Σάββατο 04.06:

10.00 – 14.00: Παιχνίδια για παιδιά και μεγάλους

17.00 – 20.00:  Εταιρείες, Ομιλίες & Παρουσιάσεις Παθητικών Κτιρίων

Κυριακή 05.06:

10.00 – 12.00: Επίσκεψη Θερμοπλαστική

12.00 – 13.00: Επίσκεψη σε Παθητικό Κτίριο

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.